بررسی تولید بیوسورفکتانت در بیوراکتور آزمایشگاهی تخمیر حالت جامد
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
- کد COI اختصاصی: NICEC14_477
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1198
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندس یشیمی بیوتکنولوژی
دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایران، تهران
چکیده
صنعتی سازی و افزایش مقیاس تولید محصول یکی از اهداف پژوهشهای آزمایشگاهی میباشد. به طوری که پس از بررسی نتایج یک آزمایش در مقیاس کوچک آزمایشگاهی، مراحل بررسی نتایج آزمایش در مقیاسهایپایلوت و بزرگتر انجام میشود. تخمیر حالت جامد تکنولوژی است که تبدیل ضایعات کشاورزی- صنعتی را به محصولات با ارزش میسر می سازد. با توجه به نیاز به تولید اقتصادی بیوسورفکتانت ها از این ضایعات، پژوهشحاضر به بررسی امکان تولید رامنولیپید با استفاده از کشت حالت جامد گونه ی جدا شده ی سودوموناس آروجینوزا در بیوراکتور بسترآکنده مقیاس آزمایشگاهی به حجم 450 میلیلیتر با استفاده از سوبسترای مخلوطجوانه و سبوس ذرت، اختصاص یافته است. اثر دو عامل سرعت هوادهی در 3 سطح و دمای ژاکت حرارتی در 2 سطح بر میزان تولید رامنولیپید مورد بررسی قرار گرفت. از نسبت 30:70 جوانه به سبوس ذرت با رطوبت اولیهسوبسترا 70 % برای تولید رامنولیپید استفاده شد. بیشترین مقدار رامنولیپید تولید شده برابر با 7/38g/kgIDS در شرایط سرعت هوادهی 0/5l/hr/gIDS و دمای 28درجه بدست آمد.کلیدواژه ها
تخمیر حالت جامد، بیورآکتور بسترآکنده، بیوسورفکتانت، رامنولیپید، جوانه و سبوس ذرتمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.