ارزیابی انتخاب روش های ساخت نوین بتنی در ساختمان های بلندمرتبه و انتخاب گزینه مناسب در سقف های سازه ای
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی عمران، معماری، هنر و طراحی شهری
- کد COI اختصاصی: ICCACS05_0130
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 219
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، البرز، ایران
چکیده
بتن با ویژگی های ممتازش از جمله پرکاربردترین مصالح ساختمانی به شمار می رود. موارد کاربرد آن عملا نامحدود استو متناسب با هر کاربرد م یتوان مشخصه های آن را به دلخواه تغییر داد. اما همانند دیگر مصالح کاستی ها و نقایصی داردکه مواد و ترکیبات شیمیایی و تکنولوژی جدید به مدد آن آمده اند تا علاوه بر بهبود خواص آن، ویژگی های جدیدی بهآن بیفزایند و افق جدیدی را فراروی مهندسین و معماران بگشایند. در سال های اخیر نظر اکثر کارشناسان ودستاندرکاران کارهای بتنی به این مساله جلب شده است که مقاومت به تنهایی نمی تواند جوابگوی کلیه خواص مربوط بهبتن بخصوص دوام آن باشد و لازم است در طراحی بتن برای مناطق مختلف علاوه بر مساله مقاومت و تحمل بارها درطول مدت بهره دهی، پایایی و دوام آن نیز مد نظر قرار گیرد. در سال های اخیر تحول عظیمی در تکنولوژی بتن و پیدایشبتن های جدید صورت گرفته است. لذادر این تحقیق با روش های کتابخانه ای، انتخاب بهینه ترین فرآورده بتنی جدید بادر نظر گرفتن اجرای سقف نوین مناسب در ساختمان های بلندمرتبه، صورت میگیرد تا بواسطه آن در اجرای پروژه هایعمرانی و در نهایت پیشرفت اقتصادی گام بزرگی برداشته شود. بر اساس نتایج حاصله، استفاده از مصالح بتنی جدید باکیفیت مصالح و اجرا گزینه مناسب در ساختما نهای بلند استفاده از بتن فوق توانمند در جایگاه با اهمیت ترین نسبت بهسایر گزینه ها در مصالح بتنی و سیستم سقف تیردال در ساختما نهای بلند حاصل شده است.کلیدواژه ها
روش های ساخت نوین، بتنی، ساختمان های بلندمرتبه، سقف های سازه ا یمقالات مرتبط جدید
- تعیین ضریب زبری بهینه بستر در بازهای از رودخانه سقز
- بررسی عملکرد سرریزهای جانبی کلید پیانویی ذوزنقهای
- Analysis of Breakthrough Curves for Pollutant Transport in Laboratory Flume Using Soft Computing Models
- استفاده از مدلریاضی اینستریم در شبیه سازی اثرات تغییر مطلوبیت زیستگاه گونهی ماهی قزل آالی رنگین کمان (مطالعه ی موردی: رودخانهی کلیرکریک )
- تاثیر هندسه مقاطع مرکب رودخانهای بر اصلاح الگوی جریان در آبگیر جانبی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.