بررسی تاثیر بنتونیت بر خواص مکانیکی بتن زیست محیطی ساخته شده از سنگدانه بتنی بازیافتی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی عمران، معماری، هنر و طراحی شهری
- کد COI اختصاصی: ICCACS05_0126
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 245
نویسندگان
کارشناسی ارشد سازه های دریایی دانشگاه هرمزگان
استادیارگروه مهندسی عمران، دانشگاه هرمزگان
کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشجوی دکتری سازه، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد استهبان
کارشناس آزمایشگاه تکنولوژی بتن، دانشگاه هرمزگان
چکیده
استفاده سنگدانه های بازیافتی (RCA) به دلایل زیست محیطی، اقتصادی، منابع فراوان و قابل بهره برداری، اخیرا موردتوجه محققین صنعت ساختوساز ازجمله بتن قرار گرفته است. هدف این تحقیق ضمن بررسی خواص مکانیکی بتنتحت تاثیر بنتونیت و سنگدانه ای بتنی بازیافتی، ارائه راهکار علمی و کاربردی جهت تولید و به کارگیری این نوع بتن بهصورت غیرمسلح در مناطق شهری پر ازداحام و متراکم می باشد. نمونه های بتنی طبق برنامهی منظم آزمایشگاهی در دونسبت آب به سیمان (w/c)؛ ۰/۳۵ و ۰/۴ با جایگزینی RCA در مقادیر ۲۵ و ۳۵ و ۵۰ درصد با سنگدانه های طبیعی وهمچنین بنتونیت با ۲۰ و ۳۰ و ۴۰ درصد وزنی سیمان ساخته شدند. نمونه ها در سنین ۷و ۲۸ و ۹۰ روز عمل آوری درحوضچه ، مورد آزمایش های مخرب و غیر مخرب بتن از جمله: مقاومت فشاری، مقاومت الکتریکی ویژه، نفوذپذیری آبتحت فشار، درصد جذب آب کل بتن و التراسونیک قرار گرفتند. بررسی نتایج بیانگر آن است که جایگزینی درصدی ازRCA با سنگدانه ی طبیعی و استفاده توام از بنتونیت باعث تغییر در پارامترهای دوام و مقاومت فشاری نسبت به بتنشاهد (بتن با ماسه رودخانه وآب شرب) شده است. استفاده بیش از ۳۰ درصد بنتونیت باعث تاثیر مخرب و افت شدیدمقاومت فشاری و استفاده بیش از حدود ۳۰ درصد RCA منجر به افزایش جذب آب و نفوذپذیری و نهایتا کاهش دوامنمونه های بتن گردید. همچنین مشاهده شد بیش از مقدار بهینه استفاده از بنتونیت و RCA واکنش منفی روی یکدیگرداشته و با شدت بیشتری دوام بتن را تحت تاثیر قرار میدهند.کلیدواژه ها
بنتونیت، خواص مکانیکی، دوام، سنگدانهی بازیافتی بتنی، نفوذپذیریمقالات مرتبط جدید
- پایش تغییرات پهنه های آبی با استفاده از تصاویر ماهواره ای و تحلیل شاخص NDWI
- ارائه یک مدل برنامه ریزی خطی عدد صحیح مختلط جدید به جهت ترکیب واحدها برای راه اندازی یک نیروگاه برق آبی در مقیاس بزرگ
- خصوصی سازی مدیریت ریسک در حوزه آب و فاضلاب (مطالعه موردی: شرکت آب وفاضلاب تهران)
- بنچمارکینگ آب واحدهای مسکونی شهری، ضرورت و کاربردها
- شناسایی عوامل موثر بر تسهیل صادرات خدمات فنی و مهندسی مرتبط با صنعت آب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.