نقش مهارت کارآفرینانه مدیران بر توسعه قصد کارآفرینی در هتلهای استانهای شمالی کشور

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICAMIB12_093
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 162
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدجواد خدابنده اویلی

کارشناس ارشد مدیریت کارآفرینی گرایش کسب و کار جدید، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی

محمدجواد تقی پوریان

استادیار گروه مدیریت، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران

چکیده

مهارت کارآفرینانه مدیران به مفاهیم مهارت ها و ظرفیت فکری مورد انتظار از یک مدیر کارآفرین اشاره دارد.هدف اصلی تحقیق حاضر بررسی نقش مهارت کارآفرینانه مدیران بر توسعه قصد کارآفرینی در هتل های استانهای شمالی کشور می باشد. روش تحقیق در این مطالعه توصیفی از نوع پیمایشی و از لحاظ هدف کاربردی بودهو جامعه آماری تحقیق حاضر را کلیه مدیران هتل های استان های شمالی کشور تشکیل داده اند. در این تحقیق ازروش نمونه گیری تصادفی با تخصیص متناسب استفاده شده است و پرسشنامه بین مدیران هتل های استان هایشمالی کشور به تعداد ۱۹۶ نفر توزیع شده است که برای کار آماری مورد استفاده و تحلیل قرار گرفته اند. ابزارگردآوری داده ها. شامل پرسشنامه مهارت کارآفرینانه اسمیت (۲۰۰۳) با پایایی ۰/۸۷۹ و همچنین پرسشنامهتوسعه قصد کارآفرینی لینان و چن (۲۰۱۱) با پایایی ۰/۷۹۰ می باشد. برای سنجش روایی پرسش نامه ها از تحلیلعاملی تاییدی استفاده شده است. روش تجزیه و تحلیل داده ها. با استفاده از نرم افزار SPSS نشان داد مهارتکارآفرینانه مدیران و مولفه های آن (مهارت فنی. مهارت مدیریتی و مهارت تخصصی) بر توسعه قصد کارآفرینیاثر مثبت و معناداری دارد. با توجه به نتایج تحقیق پیشنهاد شد. مدیران هتل های استان های شمالی کشورمی توانند با بکارگیری مدیریت دانش و تمرکز بر آن و برخورداری از ویژگی ها و مهارت های کارآفرینیانهشرایطی را برای توسعه قصد کارآفرینی و بروز رفتارهای کارآفرینانه فراهم نمایند که این اقدامات تاثیر مستقیمیبر روی رشد و توسعه اقتصادی هتل های استان های شمالی کشوردارد.

کلیدواژه ها

مهارت کارآفرینانه مدیریت، توسعه قصد کارآفرینی، هتل های استان های شمالی کشور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.