ارائه تجربیات شرکت برق منطقه ای گیلان در کاهش سطح اتصال کوتاه با هدف جلوگیری از تعویض بریکرها

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: هفدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت
  • کد COI اختصاصی: PSPC17_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 85
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدامیر حسینی

گروه مهندسی بر ق و کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی گلپایگان، دانشگاه صنعتی اصفهان، گلپایگان، ایران

فرزاد فلاحی

دفتر برنامه ریزی و مطالعات بار، شرکت برق منطقه ای گیلان، رشت، ایران

طاهر قمی تبار

دفتر تحقیقات و کنترل کیفیت تجهیزات، شرکت برق منطقه ای گیلان، رشت، ایران

چکیده

توسعه برخی از پستهای موجود و احداث تعدادی پست جدید از جمله برنامه های شرکت برق منطق های گیلان برای سال ۱۴۰۵ می باشد.بررسی حضور این پست های جدید نشان میدهد که سطح اتصال کوتاه در این شرکت افزایش چشمگیری خواهد داشت بطوریکه جریاننامی قطع ۱۱۵ بریکر (فوق توزیع و انتقال) نقض خواهد شد. مقاله حاضر خلاصه ای از نتایج ایجاد شده بمنظور کاهش سطح اتصال کوتاه دراین شبکه می باشد. در این مطالعه روش های شکافت باس، تجدید آرایش و استفاده از محدودسازهای جریان خطا بررسی گردیدند. از میانروش های بررسی شده، نصب ۴۷ محدودساز جریان خطا (FCL) در بخش های مختلف فوق توزیع و انتقال شرکت برق منطقه ای گیلان، میتواند تعداد بریکرهای نقض شده را به ۲۲ عدد کاهش دهد. ضمن آنکه در این شرکت تعداد زیادی بریکر وجود دارند که بین ماکزیممجریان اتصال کوتاه عبوری از آن ها و جریان نامی قطع آنها فاصله زیادی وجود دارد. بنابراین با جابه جایی بریکرها در کنار نصب FCLمیتوان تعداد بریکرهای نقض شده را تقریبا به صفر رساند. لازم به ذکر است بررسی ها نشان میدهند که تنها جابه جایی بریکرها در شرکتبرق منطقه ای گیلان، می تواند تعداد بریکرهای نقض شده را به ۳۴ عدد کاهش دهد. بنابراین پیشنهاد می گردد قبل از اجرای هر روش کاهشسطح اتصال کوتاه، جابه جایی بریکرها بررسی گردند.

کلیدواژه ها

اتصال کوتاه، بریکر، شکافت باس، تجدید آرایش، محدودساز جریان خطا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.