مبانی طراحی مجتمع ورزشی یوگا بر اساس اتمسفر حسی پیتر زومتور
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: ENGIN11_041
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 303
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی معماری ، دانشگاه غیرانتفاعی اسوه معاصر
چکیده
در حال حاضر به دلیل فشار های زندگی در شهر های شلوغ بیماری های روحی از جمله افسردگی و احساسخستگی از زندگی روزانه بسیار شایع گشته است و جوامع بیش از پیش نیازمند توجه به احساسات و عواطفدرونی می باشند. ورزش یوگا دارای خاصیت چند وجهی توجه به روح و روان و ابعاد فلسفی و در عین حالکاربردی بوده که به گفته کارشناسان، فلسفه یوگا با روح درونی انسان، گیتی و چگونگی ارتباط و پیوستگی ایندو سروکار دارد. به وسیله مدیتیشن و تمرینات یوگا انسان میتواند روح و روان خود را از آلودگی ها رها کندو خود را به آفریننده جهان هستی نزدیکتر کند، تا بدین صورت انسان از لحاظ روحی، درک بیشتری به خود وخدای خود داشته باشد .یکی از مهمترین کاربری یوگا کاهش استرس و مشکلات روحی سطح جهان محسوب میشود. در ایران نیزامروزه یوگا با استقبال بسیار زیاد مواجه شده است.از آنجا که خانواده مهمترین فضای خصوصی، در زندگیانسان است بنابر این افرادی که به طور منظم در دوره های یوگا شرکت می کنند، از سویی خود را با نقش هایعاطفی در روابط خانوادگی نزدیکتر می کنند و از سوی دیگر در تلاش برای تغییر نگرش خود در این زمینه هستند .نظر به اینکه محیط ارتباط مستقیمی با کیفیت یوگا دارد.فضای طراحی شده در تاثیز مدیتیشن بسیار مهماست.بنابر این در این زمینه اتمسفر حسی پیتر زومتور را مورد آزمایش خواهیم داد. زومتور معماری را نه برایکتاب ها و داستان ها میداند بلکه او معماری را برای انسان و تامین نیاز های مختلف او بر می شمارد و از این رومعماری در مقیاس انسانی معرفی مینماید. در کتاب معماری متفکر او مستقیما تاثیر حواس در معماری را موردتاکید قرار میدهد.او قبل از اینکه ترسیم و طراحی را شروع کند از کودکی بیشتر عمر خود را صرف نجارینموده است . تاکید زیاد زومتور بر جنبه های احساسی تجربه معمارانه است.از دیدگاه او خواص فیزیکی مصالحمیتواند تجارب و افق های شناخته شده ی مکان را از طریق حافظه احضار کند.کلیدواژه ها
پیتر زومتور، اتمسفر حسی، طراحی، مدیتیشن، یوگامقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.