بررسی آزمایشگاهی پارامترهای موثر در افزایش حلالیت داروهای کم محلول در آب زیردمایبحرانی با روش استاتیک

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی شیمی، مهندسی شیمی و نفت
  • کد COI اختصاصی: IRCCE11_056
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 152
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میثم صالحیان

دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی شیمی، دانشگاه سمنان

علی حقیقی اصل

استاد، دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه سمنان

چکیده

به دلیل نقش مهم ترکیبات زیست فعال در مواد غذایی کاربردی و مراقبت های بهداشتی، توجه بیش از پیش به اجزای فعالاستخراج شده با روش های عصاره سبز شده است. با این حال، چگونگی اطمینان از عملکرد انحلال و فعالیت بیولوژیکی درطول فرآیند حلالیت، یک مشکل مهم است که باید برای رفع سریع آن اقدام شود. حلالیت در آب زیر بحرانی SWE یکروش مهندسی امیدوارکننده است که یک فناوری سازگار با محیط زیست برای حلالیت و استخراج ترکیبات مختلف زیستفعال از محصولات طبیعی ارائه میکند. به ویژه در دمای بالا و فشار بالا، آب زیر بحرانی می تواند قطبیت و ثابت دی الکتریکحلال ها را تغییر دهد. در این مطالعه اثرات دما، فشار،اندازه ذرات و درصد کمک حلال های آلی مختلف جهت بهبود حلالیتدر آب زیردمای بحرانی مورد بررسی قرار گرفت. همچنین این روش به فرآیند حلالیت و استخراج بهتر، بهبود راندمان انتقالجرم عصاره ها و حفظ فعالیت های بیولوژیکی آن کمک می کند، که چشم انداز کاربرد بالایی دارد.

کلیدواژه ها

حلالیت، داروهای کم محلول، آب زیردمای بحرانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.