مقایسه جذب سطحی آنتی ژن سطحی هپاتیت ب ) HBsAg ( در فرآیند تخلیص اولیه با استفاده از جاذبهای مختلف
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
- کد COI اختصاصی: NICEC14_197
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 942
نویسندگان
استادیار، انستیتیو پاستور ، کیلومتر ۵۲ بزرگراه تهران کرج
دانشجو کارشناسی ارشد ، دانشگاه رازی ، کرمانشاه باغ ابریشم
دانشیار، دانشگاه رازی ، کرمانشاه باغ ابریشم
کارشناس ارشد
چکیده
در این تحقیق از روش جذب سطحی برای جداسازی آنتی ژن سطحی هپاتیت ب از سایر پروتئین ها که حاصل فرآیند رسوب دهی اسیدی خط تولید واکسن هپاتیت ب می باشد ،استفاده شده است . چهارنوع جاذبمعدنی مختلف با نام های تجاری سه نوع celite و یک نوع aerosil به کار برده شده و به مقایسه راندمان جذب آنتی ژن سطحی هپاتیت ب بر روی این چهار جاذب پرداخته شده است. در فرایند جذب ، با تغییر وتنظیم شرایط محیطی، آنتی ژن سطحی هپاتیت ب بر جاذب جذب می شود. سپس در فرایند دفع، پروتئین های جذب شده در مرحله قبل ، از جاذب دفع می شوند. از آزمایش ELISA برای اندازه گیری میزان آنتی ژنجداشده در نمونه ها در فرآیند های جذب و دفع استفاده شده است. راندمان جاذب های مختلف با مقایسه میزان آنتی ژن موجود در نمونه اولیه وپس از فرآیند جذب و دفع ، به دست می آید و با هم مقایسه می شوند . نتایج آزمایشات نشان داده اند، بالاترین راندمان برای جداسازی آنتی ژن هپاتیت ب ، به ترتیب مربوط به جاذبهایaerosil > celite A > celite C > celite B و برابر 81 50 37/6 30 درصد می باشدکلیدواژه ها
جاذب ، جذب سطحی ، دفع ، celite ، aerosilمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.