بررسی تاثیر افزودن نانو ذرات آبگریزبر بازده انتقال جرم ستون استخراج مایع-مایع پر شده منظم

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
  • کد COI اختصاصی: NICEC14_194
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1155
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پریسا تقوی نژاد

کارشناسی ارشد

لیلا شفیعی کلیبر

کارشناسی ارشد

حسین بهمنیار

استاددانشگاه تهران

چکیده

تعیین بازده انتقال جرم در دستگاه های استخراج کننده، به عنوان یکی از پارامتر های مهم در طراحی صنعتی این گونه واحدها می باشد. در این پژوهش با استفاده از یک سنتون پرشنده مننوم و سیستم شیمیاایی ) آب/استیک اسید/ کروزین( آزمایش های مختلفی انجام شد. در ه ه آزمایش ها جهت انتقال جرم از فاز پراکنده بهفاز پیوسته بود. نانو سیالات با افزودن نانو ذره آب گریز سیلیکا با غلظت های 0/01و0/03و0/05و0/1 درصد حج ی به سیال پایه کروزین و با استفاده از دستگاه اولتراسونیکیشن تهیه شدند. به منظور بررسی پایداری نانوسیالات از دو آنالیز ته نشینی و اسپکترومتریUV-visاستفاده شد. در طول انجام آزمایشات، دبی فاز پیوسته ثابت60cc/minو دبی فاز پراکنده متغیر و ) 40 یا 6080cc/min در نور گرفته شده است.

کلیدواژه ها

ستون پرشده – نانو ذره– حرکت براونی –راندمان انتقال جرم- اسپکترومتریUV-vis

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.