سنتز و شناسایی تیتانیم سیلیکات-۲
سال انتشار: 1382
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 34
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_IJCM-11-2_003
تاریخ نمایه سازی: 20 مرداد 1402
چکیده مقاله:
در این کار پژوهشی تیتانیم سیلیکات ۲، یک بار بدون استفاده از متیل آمین و بار دیگر با به کارگیری مقدارهای متفاوتی از متیل آمین تهیه، و سپس اثر هیدروژن فلوئورید در سنتز نمونه ها بررسی شد. الگوی پراش پرتوX ، طیفهای IR، DRS UV، و تصویرهای SEM نمونه های تهیه شده، با نمونه مرجع TS-۲ مقایسه شدند. نتیجه های به دست آمده نشان می دهند که افزایش هیدروژن فلوئورید و متیل آمین در ژل اولیه، به ترتیب موجب افزایش بلوری شدن و میزان تیتانیم در فراورده می شود. به نظر می رسد که متیل آمین نقش مهمی در تشکیل گونه های الیگومری Si-O-Ti در نفوذ تیتانیم به شبکه، ایفا می کند. اما هیدروژن فلوئورید از طریق افزایش حلالیت این گونه ها، میزان بلوری شدن را افزایش می دهد.
کلیدواژه ها:
Titanium silicate-۲ ، TS-۲ ، Synthesis ، Characterization. ، تیتانیم سیلیکات-۲ ، TS-۲ ، سنتز ، شناسایی.
نویسندگان
فتح الله صالحی راد
پژوهشگاه صنعت نفت
حمید رضا آقا بزرگ
دانشگاه آزاد اسلامی
محبوبه منوچهری
دانشگاه آزاد اسلامی
حسین آقابزرگ
دانشگاه تربیت معلم.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :