بررسی و مدلسازی نفوذ جریان گاز درون میکرو حفرات
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
- کد COI اختصاصی: NICEC14_026
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1078
نویسندگان
عضو هیئت علمی، دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه شیراز
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دا
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دا
چکیده
بحث انتقال جرم در میکرو حفرات امروزه در بسییاری از کیاربرد هیای تیندتی دارای نقیا بسییار مهمیی درطراحی و توسده ی فرایند ها هستند. در بیشتر کاربرد های تیندتی و طییدیی، تییییرات دمیا و ،لایت، ایجیادپتانسیل برای حرکت کرده و بنابراین درون میکرو حفرات، سیال جریان خواهد داشت. حفره های خیایی کیه از داخل به هم متصل هستند، مسیر عیور جریان یک یا تدداد بیشتری سیال را از داخل ماده ایجاد می کند. ایین سیال می تواند فاز گاز یا مایع یا هر دو باشد. از آنجا که استفاده از مدیسازی و مدل ریاضیی بیه عنیوان ابی اری کارآمد در مطایدات انتقال جرم در محیطهای متخلخل رایج بوده، به بررسی نفوذ گاز دی اکسید کربن در درونمحیط متخلخل ز،ال می پردازیم. ز،ال به عنوان یک ذخیره کننده پایدار گاز CO2 توانایی ذخیره سیازی ایین گاز را دارا می باشد . با استفاده از مدادیه دارسی و مدیسازی نفوذ و انتقال جرم جریان، نتیایج میورد وییویی کیه عموما با داده های آزمایشگاهی و کارهای تجربی مطابقت دارد حاتل می شود. گاز CO2 با نفیوذ درون میکیرو حفرات و جذب در ز،ال به مدت بسیار طولانی وابلیت ذخیره سازی در ز،ال را دارا می باشندکلیدواژه ها
میکرو حفرات، انتقال جرم، زدایا گاز دی اکسید کربن، مدیسازیمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.