ارائه مدل مدیریت برداشت کارکنان در شهرداری منطقه دو تهران

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین حسابداری، مدیریت و علوم انسانی در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: MANACC09_064
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 197
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده بهناز قاسم تبار کاشی کلائی

کارشناسی ارشد مدیریت تحول دانشگاه آزاداسلامی واحدتهران شمال

چکیده

از آنجایی که افراد همواره به تصور و قضاوت دیگران درباره خود توجه می کنند و بدان اهمیت میدهند، بدوناستفاده از هنر مدیریت برداشت در تعاملات و ارتباط خود با دیگران دچار مشکل خواهند شد. در این تحقیقمحقق به دنبال ارائه مدل مدیریت برداشت کارکنان در شهرداری منطقه دو تهران می باشد. رویکرد تحقیق کیفی و اکتشافی بوده و تحقیق حاضر به دنبال ارائه مدل مدیریت برداشت کارکنان در شهرداری منطقه دو تهران است. مصاحبه از پنجاه نفر از کارشناسان و مدیران شهرداری منطقه دو تهران انجام گرفته است. تحلیل داده ها بااستفاده از نرم افزار MAXQDA ۱۰ انجام گرفت. نتایج تحقیق نشان داد در این تحقیق چهار بعد اثرگذار برمدیریت برداشت استخراج شد. که این چهار بعد عبارت اند از بدبینی، خود ارتقایی، خود شیرینی و عوامل فردی. امید است نتایج تحقیق بتواند کمک کند تا افراد به واسطه استفاده از آن، مزیتی را به دست آورند. افراد زمانی تمایل به درگیر شدن در مدیریت برداشت را دارند که با مقامات بالاتر و یا افرادی قدرتمندتر از خودشان تعامل داشته و شانس گرفتن نتایج و منابع ارزشمند از چنین افرادی را داشته باشند.

کلیدواژه ها

مدیریت برداشت، خودشیرینی، بدبینی، خود ارتقایی.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.