مطالعه موردی عیوب پوشش و کیفیت محصول در تولیدورق گالوانیزه غوطه وری داغ
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: بیست و سومین همایش ملی مهندسی سطح- دومین کنفرانس آنالیز تخریب و تخمین عمر
- کد COI اختصاصی: ISSE23_083
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 232
نویسندگان
دانشگاه صنعتی اصفهان پژوهشکده فولاد (دستیارپژوهشی)
دانشگاه صنعتی اصفهان پژوهشکده فولاد (استاد)
شرکت فولاد تاراز (مدیریت تولید )
چکیده
عمده ترین عیوب ورق گالوانیزه، یا براثر ترکیب شیمیایی و شرایط حمام مذاب ایجاد می شود یا مربوط به زیرلایه فولادی هستند. در مقاله حاضر نتایج ارزیابی عیوب ورق پوشش دار در محصولات گالوانیزه غوطه وریداغ ارایه شده است؛ چند نمونه از عیوب مرتبط با حمام مذاب و نمونه هایی در ارتباط با ورق فولاد هستند. درمواردی علاوه بر نتایج آزمون نمونه های آزمایشگاهی، از اطلاعات تکنیکی خط تولید نیز در تحلیل دقیق تر عللبروز عیب استفاده شده است. بر اساس نتایج پژوهش حاضر، کربن و سرب عناصر مرتبط با حمام مذاب هستندکه وارد پوشش نهایی شده اند. کربن تا چند درصد وزنی، از طریق ورق آلوده به حمام راه یافته است. اکسیژن وسدیم به جا مانده از مراحل شستشوی ورق نیز نقص هایی در پوشش ایجاد نموده اند. پدیده پیرکرنشی در ورقفولادی ورودی به خط گالوانیزه یا نگهداری طولانی مدت در انبار نیز سبب ایجاد عیوبی در خلال شکل دهیورق گالوانیزه می شود. پایش دقیق زیرلایه فولادی از نظر پوسته زدایی و اسیدشویی ورق، حمل و نقل صحیحکلاف گالوانیزه، مدیریت حمام مذباب از نظر ترکیب شیمیایی و شرایط کاری، کیفیت محصول گالوانیزه را تاحد زیادی تضمین می کند.کلیدواژه ها
ورق گالوانیزه؛ عیوب پوشش؛ مدیریت حمام مذاب؛ آنالیز تخریبمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.