یک روش مبتنی بر شناسایی جوامع برای حل مسئله بیشینه سازی تاثیر

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات
  • کد COI اختصاصی: ITCT19_048
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 146
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فریبا شمس قریشی

گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، سنندج، ایران

سیدامیر شیخ احمدی

گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، سنندج، ایران

فرشید ویسی

گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، سنندج، ایران

چکیده

شبکه های اجتماعی به محیط جدیدی برای فعالیت های تبلیغاتی شرکت ها تبدیل شده است. انتخاب گروهی از افراد شبکه که با قبول همکاری در امر تبلیغات بتوانند بیشترین افراد جامعه را از تبلیغ مطلع سازند، یک مسئله مهم برای این شرکت ها است. روش های زیادی برای حل این مسئله ارائه شده است. در پاره ای از روش ها صرفا به سنجش قدرت انتشار افراد و انتخاب قوی ترین آنها به عنوان گروه تبلیغاتی بسنده شده است. در حالیکه مجموعه تشکیل شده از این افراد همپوشانی زیادی از نظر دوستان دارد و همچنین پیام های منتشر شده، نمی تواند تمام شبکه را پوشش دهد. بنابراین در این پایان نامه با بهره گیری از این ویژگی که گره ها به صورتاجتماع در شبکه ظاهر می شوند، روشی برای شناسایی گره های تاثیرگذار ارائه می شود. برای این منظور، در ابتدا، با یکی از روش های تشخیص جوامع موجود، شبکه به چند جامعه تقسیم می شود. سپس، به محاسبه قدرت انتشار گره های موجود در هر جامعه پرداخته می شود. در بخش بعد، روشی برای انتخاب زیرمجموعه ای از گره های شبکه برای ایجاد هسته اولیه فرایند بازاریابی ارائه می شود. ارزیابی های انجام شده در چهار مجموعه داده شبکه های واقعی نشان می دهد که میزان انتشار مجموعه انتخاب شده توسط روش پیشنهادی بسیار بالاتر از سایر روش ها است.

کلیدواژه ها

بازاریابی ویروسی، کاربران تاثیرگذار، شبکه های اجتماعی، مدل های انتشار، ویژگی جوامع، قدرت انتشار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.