مروری بر نقش نرم افزارها در حسابداری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICMBA02_462
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 237
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحسن احمدی

استادیار گروه حسابداری دانشگاه آزاد گچساران

جواد افشین پور

دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه آزاد گچساران

چکیده

ما در این مطالعه به بررسی مروری نقش نرم افزارها در حسابداری پرداخته ایم .نرم افزارهای حسابداری به خوبی این توانایی را دارند که نیازهای مالی شرکت را مدیریت کنند و روی آنها نظارت کامل و کافی داشته باشند. هر کسب و کاری که بخواهد به صورت حرفه ای فعالیتش را در زمینه کاری خود شروع کند، در مرحله اول نیاز به یک نرم افزار حسابداری حرفه ای و پس از آن نیاز به یک حسابدار کاربلد دارد تا بتواند به خوبی بخش های مختلف کسب و کار خود را مدیریت و به کمک نرم افزار و حسابدار، مانع هزینه های اضافی در کسب و کار میشود.نرم افزارهای حسابداری در دسته های مختلفی به کار می آیند که از جمله آنها می توان به شرکت ها، فروشگاهها، کارخانه ها و … اشاره کرد. این نرم افزارها با امکاناتی مثل انبارداری ، مدیریت حسابها، مدیریت صندوقها و مدیریت اطلاعات بایگانی شده، دست مجموعه ها را در انجام حسابرسی های شرکت باز می گذارند. برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ، نرم افزار حسابداری آنلاین بهترین راه برای به دست آوردن مزیت رقابتی در برابر شرکت های تجاری دیگر است . به طور سنتی ، کسب و کارها مختلف ، مخصوصا شرکت های کوچک باید برای مدیریت حساب های خود به حسابداران محلی و در دسترس اکتفا میکردند، که تنها راه حل های محدودی را به آنها ارائه می داد.

کلیدواژه ها

نرم افزارها-حسابداری-شرکت ها-مدیریت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.