حقوق توریسم

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنگره بین المللی مدیریت، اقتصاد، علوم انسانی و توسعه کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICMBA02_320
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 126
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مقصود زوار

دانش آموخته کارشناسی ارشد جزا و جرم شناسی واحد ،مراغه دانشگاه آزاد اسلامی مراغه ایران

لیلا فرح بخش

دانش آموخته کارشناسی ارشد بازاریابی گردشگری موسسه غیرانتفاعی مازیار، نور، ایران

آرزو قربانی

دانش آموخته کارشناسی ارشد حقوق خصوصی واحد ،مراغه دانشگاه آزاد اسلامی مراغه ایران

چکیده

یکی از مهمترین نشانه های توسعه یک کشور دست کم در جنبه اقتصادی ،آن شکوفاسازی صنعت گردشگری است. توسعه صنعت گردشگری در هر کشوری بستگی به تامین زیرساختهای اساسی آن صنعت دارد شاید یکی از مهمترین مبانی این صنعت، حق انسان بر شاد زیستن و گذران دلخواه زندگی باشد یکی از بنیادی ترین اصول ،آن شناختن حقوق گردشگران خارجی میباشد امروزه این حق به عنوان یکی از حقوق اساسی بشر شناخته شده و برخورداری از آن حق در حقوق داخلی کشورها و نیز اسناد بین المللی مورد . تاکید قرار گرفته است. به علاوه لازمه اجرای حق گردشگری شناسایی حقوق مهم دیگری تحت عنوان حقوق و آزادیهای اساسی بشری است زیرا هرگاه انسان از حق گردشگری به عنوان یک حق فطری برخوردار باشد ولی اجازه ورود و اقامت در کشور دیگر نداشته باشد و جان و مال او در کشور محل اقامت در امان نباشد و در صورت تعرض به جان و مال او اجازه مراجعه به دادگاههای آن کشور و دفاع از حق خود نداشته باشد حق گردشگری بی معنا خواهد بود به این دلایل است که در هر کشوری در جهت شناسایی و تامین این حقوق اساسی مقررات ویژه ای به تصویب میرسد و در کشور ما نیز هر چند این حقوق و آزادیهای لازم برای گردشگران خارجی به رسمیت شناخته شده است اما کافی نمیباشد و توجه بیشتری را میطلبد این پژوهش به روش کتابخانه ای و تحلیلی و توصیفی باهدف بررسی حقوق گردشگران در ایران با تطبیق قوانین بین المللی و شرعی در شناخت خلاءهای قانونی موجود دارد تا سیاست گذران این عرصه مهم را در جهت حل مشکلات و خلاءها یاری نماید.

کلیدواژه ها

توریسم ،حقوق توریسم، اخلاق گردشگری، امنیت، حقوق بشر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.