ردیابی نقطه توان ماکزیمم با روش های مختلف pso در سیستم های فتوولتاییک

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ISCEE15_354
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1225
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ماندانا حجتی طباطبایی

دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی برق قدرت

محمد سروی

عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین

چکیده

به دلیل توسعه سریع صنعت استفاده زیاد از سوخت فسیلی منجر به آلودگی محیط زیست، اثر گلخانه ای و زیان های اکولوژیکی شده است. پذیرش منابع انرژی تجدید پذیر و پاک برای جایگزینی سوخت فسیلی ضروری است. در میان همه انواع منابع انرژی تجدید پذیر، انرژیخورشیدی به سرعت قابل دسترسی است چون تقاضا برای پنل و بار گذاری توان بصورت غیر خطی تغییر می کند. در شرایط جوی مشخص نقطهتوان ماکزیممی وجود دارد. برای اینکه از پنل فتوولتائیک ماکزیمم توان را بکشیم، تعداد زیادی از محققین الگوریتم هایی برای ردیابی نقطه توان ماکزیمم ارائه داده اند که از این میان می توان به الگوریتم ها و روش های رسانش افزایشیIC)وزنی سه نقطهTPW) روش اغتشاش ومشاهده بهبود یافتهIPO) ردیابی نقطه ی توان ماکزیمم بر اساس ولتاژ و بر اساس جریان و همچنین روش محاسبه ی هوشمند و در نهایت الگوریتمPSO اشاره کرد.

کلیدواژه ها

انرژی خورشیدی، ردیابی نقطه توان ماکزیمم، سلول فتوولتائیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.