تشخیص جزیره ای شدن برای منابع تولید پراکنده ی بادی و خورشیدی با استفاده از روش داده کاوی

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ISCEE15_265
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1901
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدسهیل مدنی

دانشگاه صنعتی شریف

علی عباسپورطهرانی فرد

مجتبی بیرقی

علیمحمد رنجبر

چکیده

یکی از اصلی ترین چالش های مربوط به منابع تولید پراکنده تشخیص کارکرد جزیره ای آنها می باشد. در این مقاله یک روش غیر فعال تشخیص جزیره ای برای دو نوع مولد بادی و خورشیدی ارائه گردیده است. در روش ارائه شده پدیده ی جزیره ای شدن با استفاده ازتکنیک های داده کاوی تشخیص داده می شود. این روش به صورت محلی عمل نموده و داده های مورد نیاز را تنها با پایش شین اتصال دهنده ی منبع تولیدپراکنده به شبکه بدست می آورد. از بردار ویژگی شانزده بعدی برای کلاسه بندی داده ها استفاده شده است. ویژگی های استفاده شده نیازی به تبدیل های ریاضی از قبیل فوریه یا ویولت را نداشته و می تواند حجم محاسباتی را به میزان چشمگیری کاهش دهد. با استفاده از روش ارائه شده می توان پدیده ی جزیره ای شدن را با دقت بسیار بالایی تشخیص داد. بنابراین روش پیشنهادی، توانایی استفاده در هر دو حوزه ی ریز شبکه و حفاظت ضد جزیره ای را دارا می باشد

کلیدواژه ها

تشخیص جزیره ای، تولید پراکنده، داده کاوی، منابع تجدیدپذیر، ناحیه ی عدم تشخیص

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.