بررسی تاثیرات ناشی از حضور میکروگریدها در شبکه های قدرت

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ISCEE15_261
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1564
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سهراب میرسعیدی

باشگاه پژوهشگران جوان، واحد ساوه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، ایران

محمدرضا میوه

فرهاد اسلامی

دانشگاه آزاد کمیجان

علی رضایی پور

دانشگاه تهران

چکیده

کاهش ذخایر سوخت های فسیلی، اثرات نامطلوب زیست محیطی آنها و پایین بودن بازدهی شبکه های برق سنتی، تمایل به تولید برق -در نزدیکی بار و در سطح شبکه توزیع را با استفاده از منابع غیر سنتی و تجدید پذیر افزایش داده است. میکروگرید شبکه ای با مقیاس کوچک در سطح ولتاژ توزیع می باشد که به کمک تکنولوژی تولید همزمان گرما و الکتریسیته وظیفه تامین بارهای الکتریکی و گرمایی را بر عهده دارد. حضور میکروگریدها در شبکه های قدرت سنتی، مزایا و معایبی را به همراه داشته است. میکروگریدها تاثیر زیادی بر بهره برداری و برنامه ریزی شبکه های قدرت خواهند داشت و باعث پیچیدگی کنترل، حفاظت و تعمیر و نگهداری شبکه توزیع خواهند شد.در این مقاله تأثیرات فنی، اقتصادی و زیست محیطی ناشی از حضور میکروگریدها در شبکه های قدرت مورد بررسی قرار گرفته است. علاوه بر آن راجع به تولید و بهره برداری همزمان گرما و الکتریسیته، بهینه سازی، اصلاحات بازار برق جهت توسعه میکروگریدها و همچنین تاثیرات میکروگریدها بر شبکه های توزیع نیز بحث شده است. نتایج حاصل از این مطالعه نشان می دهد که حضور میکروگریدها در شبکه های توزیع مزایای بسیاری را برای مشترکین شبکه های توزیع فراهم می نماید. البته دربرخی مسائل به دلیل تغییر ساختار شبکه، میکروگریدها مشکلاتی را نیز برای شبکه های توزیع به وجود می آورند که حل این مشکلات نیازمند بکارگیری تکنیک های جدیدی در شبکه های توزیع می باشد

کلیدواژه ها

میکروگرید، بهره برداری گرما، بهینه سازی فرآیند، بازار برق، محیط زیست

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.