روش پژوهش در فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی مدیریت، اقتصاد و علوم اسلامی
  • کد COI اختصاصی: NCMEI05_007
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 141
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نظام الدین قادرنژاد

دانشجوی کارشناسی آموزش الهیات دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید رجایی ارومیه ، ارومیه ،ایران.

احسان احمد زاده

دانشجوی کارشناسی آموزش الهیات دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید رجایی ارومیه ، ارومیه ،ایران.

چکیده

نوشتار پیش رو با هدف بررسی رویکرد های پژوهش موجود در فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی به منظور انتخاب روش پژوهشمناسب به رشته تحریر درآمده است.پس از توصیف و نقد و بررسی هر یک از رویکرد ها، رویکرد انتخابی به همراه روششناسیپژوهش مناسب تبیین می شود. نگارنده از میان رویکرد های موجود، رویکرد مضاف بودن فلسفه را به "تعلیم و تربیت اسلامی"به مثابه نظام تربیتی استنتاج شده از منابع دینی بااستمداد از روش فلسفی و آموزه های دینی را انتخاب می کند و به این نتیجهمی رسد که روش مناسب پژوهش در فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی روش تعقلی، استدلالی و استنتاجی دربعد فلسفی و زیربناییرشته و روش های تجربی در ساحت علمی و روبنایی آن است. از این رودر تدوین مبانی به مبانی فلسفی در کنار سایر منابعدینی روی می آورد و روش تعقلی وتجربی را در پژوهش بر می گزیند.همراه ما باشید تا چندین روش پژوهش در فلسفه تعلیم وتربیت اسلامی را مورد بررسی قرار دهیم

کلیدواژه ها

فلسفه ، تعلیم و تربیت اسلامی، پژوهش ، تربیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.