ضرورت برخورداری از سواد رسانه ای برای معلمان ابتدایی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در علوم تربیتی، روانشناسی و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: ARSEP12_157
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 202
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
چکیده
صاحب نظران ارتباطات و رسانه ، سواد چندرسانه ای و توانایی ضروری برای زیستن در عصر حاضر که عصر ارتباطات و اطلاعات نام گرفته مطرح می کنند. زمانی که در بزرگراه های اطلاعاتی حرکت می کنید، سواد رسانه ای می تواند به شما بگوید که چه مقدار از وقتتان را در چه سایت هایی ، چه رسانه هایی با چه گرایشی بگذارنید. بنابراین ، کسانی که از سواد رسانه ای بهره مند هستند قادر خواهند بود با نگاهی انتقادی، تحلیلی ، پژوهشی و مطالعاتی برنامه ها را دنبال کنند، چرا که رسانه ها منابع کسب اطلاعات ما از دنیای پیرامون هستند. داشتن سوادرسانه ای شرایطی را فراهم می کند تا انسان به صورت انتقادی پیام ها را تحلیل کند و بتواند هدف و دیدگاه پیام و فرستنده آن را بشناسد. سواد چندرسانه ای عبارتی بود که بسیاری از متخصصان ارتباطات برای مهارت و توانایی های مورد نیاز شهروندان دهکده جهانی انتخاب کرده از او تبعیت کرده و این سواد جدید مورد نیاز شهروندان عصر ارتباطات و اطلاعات را سواد رسانه ای می نامند. که هدف سواد چندرسانه ای این است که به مردم کمک کند تا به جای آنکه مصرف کنندگانی فرهیخته برای رسانه ها باشند، به شهروندانی فرهیخته در جامعه . اطلاعاتی ، که انواع رسانه ها، قلب تپنده آن هستند تبدیل شوند. تک تک افراد نمی توانند بر روی آنچه که رسانه ها عرضه می کنند کنترل زیادی داشته باشند اما می توانند روش های کنترل به شیوه برنامه ریزی ذهنی را بیاموزند. بنابراین هدف سواد رسانه ای این است که به مردم نشان دهد چگونه کنترل را از رسانه ها به سمت خود معطوف کنند.کلیدواژه ها
نظام آموزشی ، سواد رسانه ای، معلمان ابتداییمقالات مرتبط جدید
- فناوری های نوین در آموزش: تسهیل یادگیری یا ایجاد شکاف دیجیتالی؟
- تعارض و همگرایی توسل به اصل ضرورت نظامی در شرایط اضطراری: بازنگری حقوق بشردوستانه در درگیری های مسلحانه
- Using Renewable Energy For Sustainable Port
- حق بر حریم خصوصی در فضای مجازی با تاکید بر قوانین ایران و اروپا
- تاثیر هوش مصنوعی بر عدالت در حقوق بین الملل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.