تخصیص مکان و ابعاد بهینه DG ها بمنظور تامین تقاضای بارهای توان ثابت و کاهش اثرات جانبی ایستگاه های شارژ خودرو برقی در شبکه های توزیع نوین با استفاده از الگوریتم ژنتیک (GA)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و مکاترونیک در ایران و جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: ICECM06_097
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 214
نویسندگان
دانشکده مهندسی بر ق و مکانیک، دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران
چکیده
با افزایش روز افزون تعداد خودروهای برقی و تقاضا برای دریافت شارژ در اماکن مختلف، اعم ازخانگی (Residential)، عمومی (Public) مانند: مراکز تجاری و فرودگاه ها و هر محیطی با قابلیت نصب ایستگاه های شارژخودرو برقی، در صورتی که این حجم از توان الکتریکی مورد نیاز برای شارژ خودروهای برقی به نحو مطلوبی مدیریتنشود، می تواند باعث بروز مشکلاتی همچون: افت کیفیت توان (PQ)، ناپایداری شبکه، افت ولتاژ و افزایش هزینه هایمربوط به تعمیر و نگهداری تجهیزات شبکه شود. در ای ن تحقیق، بمنظور تامین بخشی از توان مورد نیاز برای شارژخودروهای برقی به موضوع استفاده از تولیدات پراکنده (DG)، بعنوان یک منبع تغذیه مطلوب می پردازیم. برای یافتن محلمناسب برای نصب DG ها ابتدا از طریق مطالعات پخش بار(مانند (DC-LF(۲)، به بررسی سطح ولتاژ در باس های مختلفشبکه خواهیم پرداخت، تا بتوانیم محل مناسب برای نصب DG و تزریق توان از سوی DG به محل باس که براساس نوعDG و شرایط موجود، بصورت تزریق توان اکتیو (بعنوان هدف اصلی نصب DG) و یا جبرانسازی توان راکتیو و بهبودپروفیل ولتاژ شبکه (تزریق توان راکتیو Q) می باشد، بیابیم. در این مقاله یک سیستم ۳۳ IEEE باسه برای مطالعه در نظرمی گیریم، با توجه به اینکه بارهای مختلفی می توانند به این باس ها وصل شوند، از این رو بارها را شامل: بارهای نوعامپدانس ثابت (Z)، جریان ثابت (I)، توان ثابت (P) در نظر می گیریم.همچنین، بارهای مربوط به خودروهای برقی با قابلیتاتصال به شبکه را بصورت (PEV) تعریف می کنیم. برای شبیه سازی و یافتن بهترین محل برای نصب تولیدات پراکنده ازالگوریتم بهینه سازی ژنتیک (GA) در محیط نرم افزار متلب استفاده می کنیم.کلیدواژه ها
کاهش نوسانات ولتاژ، تولیدات پراکنده (DGs)، ایستگاه شارژ خودرو برقی (SC)، خودرو برقی با قابلیت اتصال به شبکه (Genetic Algorthm, (Plug-in Electric Vehicleمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.