شناسایی حملات فیشینگ با استفاده از شبکه عصبی کانولوشنی بهبودیافته با الگوریتم کلونی پنگوئن امپراتور

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و مکاترونیک در ایران و جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: ICECM06_050
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 216
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فراز رشیدی فامیل

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی کامپیوتر، واحد تهران جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

سعید علیزاده

گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب، تهران، ایران

چکیده

فیشینگ شکلی از تقلب آنلاین است که هدف آن سرقت اطلاعات حساس کاربر مانند رمزعبور بانکی و شمارهکارت اعتباری است. روشهای زیادی برای شناسایی حملات فیشنگ وجود دارد که تکنیک های یادگیریماشینی از مهمترین روشهای شناسایی حملات فیشینگ محسوب می شوند. در این مقاله تمرکز بر روی استفادهاز شبکه عصبی کانولوشنی بهبود یافته با الگوریتم کلونی پنگوئن امپراتور در شناسایی حملات فیشینگ است.برای این منظور پس از جمع آوری داده ها در مرحله پیش پردازش پس از پا کسازی و نرمال سازی داده ها، عملانتخاب ویژگی با استفاده از الگوریتم تحلیل مولفه های اصلی انجام می شود، سپس در مرحله پس پردازش شبکهعصبی کانولوشنی با استفاده از الگوریتم کلونی پنگوئن امپراتور بهبود می یابد تا شناسایی حملات فیشینگ بهصورت بهینه انجام شود. در جهت مقایسه روش پیشنهادی، از طبقه بند بیزین نیز استفاده شده است. نتایج حاکیاز میانگین مربعات خطای ۰.۲۱۶ و دقت ۹۴.۶ درصد در شناسایی حملات توسط روش پیشنهادی دارد.

کلیدواژه ها

شناسایی حملات فیشینگ، طبقه بندی، شبکه عصبی کانولوشنی، الگوریتم کلونی پنگوئن امپراتور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.