هوشمندسازی و طراحی یکپارچه مدیریت شهری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: ISCIVILI07_028
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 200
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید غریبی

کارشناسی ارشد، مهندسی معماری، گرایش مهندسی معماری، شهرداری شیراز

علی اکبر عبدی

کارشناسی ارشد، مهندسی عمران،گرایش مهندسی سازه های هیدرولیکی، شهرداری شیراز

محسن عزیزی

کارشناسی، مهندسی عمران، شهرداری شیراز

علی زارع خفری

کارشناسی ارشد، مهندسی عمران، گرایش Gif، شهرداری شیراز

چکیده

با برنامه ریزی شهر هوشمند بسیار از مشکلات شهرسازی از جمله کاهش سفرها که پیامدهای چون کاهش آلودگی، کاهش ترافیک، کاهش مصرف سوخت و به تبع آن سود آوری اقتصادی خواهد داشت؛ حل می شود. مطالعات متعددی حاکی از آن است که شهر هوشمند، شهر الکترونیک در بسیاری از شهرهای معروف و مطرح دنیا متناسب با فناوری اطلاعات و ارتباطات روند متعارفی را طی نموده است این وضعیت در ایران به سبب تاثیر عوامل مختلف به ویژه در ابعاد همکاری بین سازمانی و در ابعاد مرتبط با شهروند الکترونیک سیر مطلوبی طی ننموده است. ضمن آنکه سیستم یکپارچه یا جامع که بتاند پاسخگوی نیازهای در شرایط عادی و بحرانی باشد با وجود زیرساخت های موجود، هنوز عملیاتی نشده است. همانطور که در پیشینه پژوهش های خارجی قابل مشاهده است، تقریبا تمام مطالعات صورت گرفته در حوزه مولفه های موثر بر هوشمندسازی گردشگری را از طریق مطالعه موردی، سیستماتیک، تحلیل اکتشافی و کدگذاری بررسی کرده و به استفاده از رویکردهای نگاشت شناختی و تحلیل شبکه های اجتماعی توجه چندانی صورت نگرفته است. همانطور که در پیشینه پژوهش های داخلی قابل مشاهده است. اکثر مطالعات صورت گرفته به بخش های زیرساختی فنی در حوزه گردشگری هوشمند توجه کرده اند و به بازیگران موثر دیگر زیاد پرداخته نشده است. همچنین، این پژوهش ها در تحلیل نتایج خود از تحلیل شبکه های اجتماعی در حوزه شبکه جغرافیایی و تحلیل شبکه روابط در تحقیقات گردشگری به مواردی چون این حوزه انجامیده و پژوهشی که با این روش به تحلیل بازیگران اصلی اکوسیستم گردشگری هوشمند پرداخته باشد، صورت نگرفته است.

کلیدواژه ها

هوشمندسازی طراحی یکپارچه مدیریت شهری، مدیریت شهری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.