بررسی تاثیر نانو مواد بر خصوصیات فیزیکی و مکانیکی قیرها
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: ISCIVILI07_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 311
نویسندگان
کارشناسی ارشد عمران، راه و ترابری، دانشگاه زنجان-
کارشناسی ارشد عمران، راه و ترابری، دانشگاه زنجان-
چکیده
طی دهه های اخیر افزایش بار ترافیکی روی جاده ها موجب شده است که عملکرد روسازی آسفالتی، در طول دوره کارکرد مفید آن دچار تغییرات قابل توجهی شود. به همین منظور استفاده از مواد و مصالح مختلف در بهبود خصوصیات رفتاری مخلوط های آسفالتی همواره مورد توجه محققین زیادی بوده است تا از این طریق بتوانند عمر روسازی های آسفالتی را افزایش دهند. استفاده از قیرهای اصلاح شده، همواره یکی از روش هایی است که برای غلبه بر کاستی های قیر خالص و بهبود خصوصیات فیزیکی و مکانیکی قیرها و در نتیجه بهبود عملکرد روسازی، مورد توجه پژوهشگران مختلف قرار گرفته است. بهبود خواص قیر باعث بالا رفتن کیفیت و افزایش کارایی مفید آن می شود. نانو مواد از اصلی ترین افزودنی های مورد استفاده برای اصلاح قیر می باشند. اصلاح قیر با نانو مواد باعث بهبود خواص آن می شود، ولی با این وجود یکی از بزرگترین چالش های استفاده از برخی نانو مواد، نحوه پراکندگی این مواد در محیط ماده دیگر است و پیشنهاد شده است که بهتر است این مواد در یک محلول اولیه پخش شده و سپس با مواد دیگر ترکیب شوند. استفاده از برخی نانو مواد ویژگی های قیر خالصرا بهبود بخشیده و باعث افزایش مقاومت مخلوط آسفالتی در برابر بارهای وارده می شود. علاوه بر این، میتوان یافت که افزودن نانو مواد می تواند به طور چشمگیری باعث بهبود ویژگی های قیر مانند افزایش مقاومت در دماهای بالا و مقاومت در برابر پیرشدگی و خستگی شود و در نتیجه عملکرد مخلوط آسفالتی را در طولانی مدت بهبود بخشد. مقاله پیشرو مروری بر استفاده نانومواد در این زمینه دارد.کلیدواژه ها
قیر، نانو مواد، خصوصیات قیرهامقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.