تأثیر روش RTS/CTSدر بهبود کارایی استاندارد IEEE802.11

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: ISCEE15_031
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1862
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم حیدری محب

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات یزد، گروه مهندسی کامپیوتر، ی

چکیده

روش اصلی دسترسی به رسانه بی سیم در پروتکلIEEE 802.11الگوی توزیعی بدون تکیه بر ایستگاه مرکزی است یک الگوی دسترسی تصادفی است ورسانه را بر مبنای پروتکلCSMA/CA به اشتراک می گذارد. دو روش برای ارسال بسته در الگوی توزیعی بدون تکیه بر ایستگاه مرکزی وجود دارد: 1-روش دسترسی پایهtwo-way handshaking) روش four-way handshaking) RTS/CTS با مرور ادبیات و سوابق مربوطه در این زمینه مشخصمی شود که استفاده از این روش ها به شرایط مختلف مثل بارشبکه، اندازه بسته و ... بستگی دارد یکی از پارامترهای مهم در پروتکل 802.11 ،سطح آستانهRTS است به گونه ای که اگر طول بسته بزرگتر از این مقدار باشد از روش RTS/CTS استفاده می شود در غیر اینصورت از روشدسترسی پایه استفاده می شود. در این مقاله ضمن بررسی تأثیر سطح آستانهRTS در کارایی پروتکل802.11 روشهای مطرح برای وفقی سازی این کمیت و در نتیجه بهبود کارایی ارائه خواهد شد

کلیدواژه ها

الگوی توزیعی بدون تکیه بر ایستگاه مرکزی، سطح آستانهRTSپروتکل 802.11 ، شبکه های موردی بی سیم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.