بررسی آزمایشگاهی غملکرد فلوکولانت های مختلف در بازیابی آب از باطله فلوتاسیون کارخانه زغالشویی شرکت زغالسنگ پرورده طبس

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین کنگره ملی زغال سنگ
  • کد COI اختصاصی: IRANCOAL01_068
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3013
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی رمضانی پور

کارشناس استخراج معدن،شرکت زغالسنگ پرورده طبس

مسعود نوری بیلندی

کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی،شرکت زغالسنگ پرورده طبس

چکیده

درروشهای فرآوری که درمحیط تر انجام م یشود مساله بازیابی آب از اهمیت ویژه ای برخوردار است بازیابی مطلوب آب باعث کاهش هزینه ها شده و ازورود آب به طبیعت و خسارت زیست محیطی ناشی ازمواد همراه آن جلوگیری می شود تیکنرها پرکاربردترین وسیله جهت بازیابی آب درواحدهای فراوری موادمعدنی هستند درکارخانه زغالشویی شرکت زغال سنگ پروده طبس که کنترل مصرف آب از اهمیت خاصی برخوردار است آبگیری ازباطله های مدار فلوتاسیون توسط یک تیکنر سیمانی به قطر40متر صورت میگیرد دراین تحقیق تاثیر عملکرد چهارنوع فلوکولانت به نامهای تجاری Ciba ، SNF ، A25 A27 برته نشینی مواد ورودی به تیکنر درمقیاس ازمایشگاهی بررسی گردید نتایج این تحقیق نشان میدهد که فلوکولانت A27 با میزان مصرف 73 گرم برتن بهترین ته نشینی را دربرداشته است درحالیکه سریع ترین ته نشینی با فلوکولانت های Ciba ، A25 ، SNF با مصرف 145گرم برتن ایجاد شد.

کلیدواژه ها

تیکنر، فلوکولانت، بازیاب آب، طبس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.