بررسی تاثیر پارامترهای هیدرودینامیکی بر فلوتاسیون ذرات درشت زغالسنگ

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین کنگره ملی زغال سنگ
  • کد COI اختصاصی: IRANCOAL01_066
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1543
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرش دشتی

دانشکده فنی و مهندسی،بخش مهندسی معدن،دانشگاه بین المللی امام خمینی

محمود اسکندری نسب

عضو هیات علمی دانشکده صنعت و معدن زرند،دانشگاه شهید باهنر کرمان

چکیده

پارامترهای هیدرودینامیکی تاثیر قابل ملاحظه ای برروی کارایی سلولهای فلوتاسیون دارند دراین تحقیق تاثیر تعدادی از پارامترهای هیدرودینامیکی برروی فلوتاسیون ذرات درشت زغالسنگ مورد بررسی قرارگرفته است ابتدا نمونه شاخصی اززغالسنگ با d8- برابر 860 میکرون تهیه شد و سپس تاثیر عواملی مانند سرعت گردش همزن و ... برروی فلوتاسیون آن مطالعه شد نتایج آزمایشها نشان داد که با فزایش سرعت گردش همزن تا 700 دوربردقیقه ذرات انرژی کافی جهت تعلیق برخورد و اتصال با حبابهای هوا را بدست می آورند و بازایبی آنها افزایش می یابد ولی پس از آن به دلیل افزایش اغتشاش درداخل محیط و کاهش پایداری فاز کف احتمال جدایش افزایش و بنابراین بازیابی ذرات درشت کاهش می یابد با افزایش فاصله همزن از کف به علت افزایش منطقه ی مرده ی زیرهمزن و کاهش انتقال مومنتوم ازهمزن به ذرات و درنتیجه کاهش شدت تعلیق ذرات بازیابی ذرات درشت کاهش یافت افزایش غلظت کف ساز منجر به کاهش اندازه ی حباب ها و افزایش پایداری فاز کف و درنتیجه افزایش بازیابی ذرات درشت شد.

کلیدواژه ها

هیدرودینامیک، ذرات درشت زغال، تعلیق، جدایش، پایداری فازکف

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.