مروری بر روش های نوین آماده سازی نمونه در شیمی تجزیه برای استخراج و بررسی گیاهان دارویی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: اولین همایش ملی شیمی و گیاهان دارویی
- کد COI اختصاصی: CCMP01_105
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 380
نویسندگان
ایران، زاهدان، دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشکده علوم پایه، گروه شیمی
ایران، زاهدان، دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشکده علوم پایه، گروه شیمی
ایران، زاهدان، دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشکده علوم پایه، گروه شیمی
چکیده
آماده سازی نمونه اولین گام مهم در تجزیه گیاهان است. در سال های اخیر در سراسر جهان علاقه فزآینده ای به استفاده از طب گیاهی برای پیشگیری و درمان بیماری های مختلف وجود داشته است. با این حال، در حال حاضر، به نظر می رسد مشکلاتی در رابطه با کیفیت (عدم ثبات، ایمنی و کارایی)، مزایای سلامتی اصالت حقیقی محصولات گیاهی مختلف را تحت الشعاع قرار داده است. بنابراین، توسعه روش های آماده سازی نمونه «نوین» با مزایای قابل توجه نسبت به روش های مرسوم برای استخراج و آنالیز گیاهان دارویی احتمالا نقش مهمی در تلاش کلی برای تضمین و ارائه محصولات گیاهی با کیفیت بالا به مصرف کنندگان در سراسر جهان دارد. در این مقاله، پیشرفت ها و کاربردهای روش های نوین آماده سازی نمونه برای استخراج، تصفیه و تغلیظ آنالیت ها از گیاهان دارویی یا مواد گیاهی بررسی می شود. این روش های نوین شامل میکرواستخراج فاز جامد، استخراج مایع فوق بحرانی، استخراج مایع تحت فشار، استخراج به کمک مایکروویو، استخراج فاز جامد و استخراج با واسطه سورفکتانت است.کلیدواژه ها
آماده سازی نمونه، استخراج، گیاهان دارویی، روش های نوینمقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه میزان قدرت ارتباطی با جوانی جمعیت (مطالعه موردی: دانشجویان رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان)
- رسیدگی به سقط درمانی و بازنگری قضایی آن
- درمان ناباروری با روش IVF
- اثر حفاظتی و بهبود دهندگی برخی گیاهان دارویی به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی بر کیفیت اسپرم های منجمد - یخ گشایی شده
- مروری بر بررسی اثر بخشی روش های کمک باروری با محوریت القاء تخمک گذاری در درمان زنان ناباور
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.