تغییرات اقلیمی و انرژی های تجدیدپذیر

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: نوزدهمین همایش ملی ارزیابی اثرات محیط زیستی ایران با رویکرد تالاب های ایران و تغییرات اقلیمی
  • کد COI اختصاصی: IRANEIA19_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 150
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شاهین محمدنژاد

عضو انجمن ارزیابی محیط زیست ایران

چکیده

از زمان اولین اجلاس در مورد ضرورت پیشگیری از تهدید و تخریب محیط زیست که در استکهلم در سال ۱۹۷۲ توسط سازمان ملل متحدبا عنوان محیط زیست انسانی برگزار شد، تخریب محیط زیست و از زمان تصویب کنوانسیون تغییر اقلیم در سال ۱۹۹۲ در ریودوژانیرو برزیل،تغییرات اقلیمی، به موضوعات مهم جهانی تبدیل شده اند. گام بعدی در مورد این موضوع، برگزاری اجلاس اعضای کنوانسیون تغییر اقلیم(COP۱) در سال ۱۹۹۵ در برلین و تشکیل گروهکاری ویژه توافق برلین بود. نقطه عطف بعدی، پروتکل کیوتو بود که توسط ۱۶۵ کشوردر سال ۱۹۹۷ به تصویب رسید و هدف آن کاهش انتشار گازهای گلخانه ای توسط کشورهای ضمیمه یک کنوانسیون تا سطح انتشار سال۱۹۹۰ بود. این پروتکل در سومین اجلاس اعضای کنوانسیون (COP۳) به تصویب رسید.نقطه عطف دیگر در اجلاس سیزدهم اعضا (COP۱۳) در بالی اندونزی در سال ۲۰۰۷ اتفاق افتاد و تصمیم گرفته شد که هزینه هایسازگاری با تغییرات اقلیمی کشورهای درحال توسعه باید از طریق تسهیلات تامین مالی صندوق سازگاری جبران شوند و بر این اساسصندوق سازگاری تشکیل شد. این صندوق یک پاسخ ضروری و مکمل به کاهش تغییرات اقلیمی بود.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.