بررسی روش های جلوگیری از پدیده ریزش ناگهانی در معادن زغالسنگ

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین کنگره ملی زغال سنگ
  • کد COI اختصاصی: IRANCOAL01_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2183
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی نجفی

دانشجوی دکترای استخراج معدن،دانشکده مهندسی معدن،نفت و ژئوفیزیک دان

رامین رفیعی

دانشجوی دکترای استخراج معدن،دانشکده مهندسی معدن،نفت و ژئوفیزیک دان

علی بشری

کارشناس ارشد مکانیک سنگ شرکت زغالسنگ پرورده طبس

چکیده

درعملیات معدن کاری زیرزمینی مهمترین کارقبل ازانجام عملیات استخراجی ایجاد یک محیط ایمن برای کار است که نگهداری کارگاه های استخراج و سایرفضاهای زیرزمینی بخش مهمی از آن را تشکیل میدهد نگهداری مورد نیاز درعملیات معدن کاری زیرزمینی با نصب سیستم نگهدار یو یا با ایجاد پایه هایی از ماده معدنی که نقش نگهداری فضای بازشده را برعهده دارد صورت می پذیرد یکی از مسائل مهم درطراحی پایه ها درمعادن اتاق و پایه تعیین فاکتور پایداری مناسب است تادرهنگام بازیابی پایه از وقوع پدیده ریزش ناگهانی جلوگیری شود دراین مقاله روشهای جلوگیری از پدیده ریزش ناگهانی شامل روش محدود کننده روش پیشگیری و روش استخراج کامل از نظر عوامل هندسی و مکانیک سنگی پایه مورد بررسی قرارگرفته است.

کلیدواژه ها

فاکتورپایداری، ریزش ناگهانی پایه، مکانیک سنگ، معادن اتاق و پایه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.