مشکلات مربوط به یادگیری دانش آموزان در کلاس های چند پایه ای در مدارس روستاهای محروم شهرستان میاندوآب

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهاردهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO14_065
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 82
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هادی قلیزاده

دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه پردیس شهید رجایی ارومیه(فرهنگیان)

مهدی مزروعی

دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه پردیس شهید رجایی ارومیه(فرهنگیان)

چکیده

هدف پژوهش حاضر آسیب شناسی آموزش در کلاس های چندپایه از دیدگاه معلمان مدارس ابتدایی چندپایه روستاهای شهرستان میاندوآب(استان آذربایجان غربی)است.نوع تحقیق کاربردی و روش تحقیق کیفی است. جامعه آماری پژوهش، شاملمعلمان مدارس ابتدایی چندپایه شهرستان میاندواب است که در سال تحصیلی۱۴۰۱-۱۴۰۲مشغول به فعالیت بودند. هدف این ۱ پژوهش, مرور چگونگی کلاس های چندپایه و ارائه ی تصویری کلی از چالش های کلاس های چندپایه و راهکارهای شناسایی شده و تحلیل آن ها بود. پژوهش حاضر به روش کیفی انجام شد. پژوهش های معتبر از طریق جست وجوی الکترونیکی کلیدواژه های کلاس های چندپایه, آموزش چندپایه و تدریس چندپایه در پایگاه های علمی مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی, مجلات تخصصی نور, گوگل اسکولار, پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران, بانک اطلاعات نشریات کشور, پرتال جامع علوم انسانی و سامانه نشر مجلات علمی دانشگاه تهران انجام شد.در تحلیل چالش های مربوط به کلاس های چندپایه, یافته ها حاکی از دو طبقه ی اصلی از چالش هاشامل۵ چالش های مربوط به معلمان, دانش آموزان, بود که به صورت جداگانه و یا ترکیبی بررسی شد. همچنین در مرور پژوهش ها, راهکار اصلی برای رفع هریک از این چالش ها, طراحی و تدوین برنامه ی درسی سازگار با ویژگی های دانش آموزان و ویژگی های جامعه ی محلی بود. برنامه ای که از یک سو وفادار به برنامه ی درسی ملی و از سوی دیگر مرتبط با واقعیت های کلاس های چندپایه و جامعه محلی باشد. بر این اساس, پیشنهاد می شود برنامه ی درسی ملی با همکاری معلمان و کارشناسان چندپایه تعدیل شود؛ به گونه ای که بتوان برنامه ی درسی کلاس های تک پایه را بر اساس برنامه ی درسی کلاس های چندپایه تطبیق و یکپارچه نمود.

کلیدواژه ها

کلاس های چندپایه،مشکلات یادگیری،آموزش چندپایه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.