فن آوری اطلاعات و ارتباطات عنصر ضروری برای اصلاحات آموزشی و نو آوری های جامعه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهاردهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
  • کد COI اختصاصی: IICMO14_061
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 72
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اصغر فاتحی پیکانی

دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شهید دکتر آیت نجف آباد

بهنام محرابی

دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شهید دکتر آیت نجف آباد

امیرحسین قاضی سعیدی

دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شهید دکتر آیت نجف آباد

معین طغرایی سمیرمی

دانشجوی کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شهید دکتر آیت نجف آباد

چکیده

از این طریق نقش معلم سنتی کم کم به گونه ای منطقی و اصولی تغییر می کند و معلمانی با نگرش های جدید علمی و فنی ، به مثابه کارشناس و متخصص شیوه های یاد گیری ، خودآموزی ، خود رهبری و حساس در برابر ندانسته های خود قد علم می کنند و خود را در تولید و عرصه دانش علمی و حرفه معلمی ، موظف و مسئول می دانند .تمام این تغییرات گواه این است که فن آوری اطلاعات و ارتباطات به تدریج به عنصر ضروری برای اصلاحات آموزشی و نو آوری های جامعه کنونی بدل شده و نظام آموزشی مارا به عصر آموزش الکترونیکی ویا آموزش مجازی نزدیک می کند.پیشرفت روزافزون تکنولوژی و خصوصا تکنولوژی اطلاعات باعث تغییرات بسیاری در زمینه آموزش شده است. عواملی مانند تنوع دروس، زمان انتخاب آن، کاهش هزینه آموزش و انعطاف پذیری زیاد در گسترش آموزش الکترونیکی باید مورد توجه قرار گیرد. یکی از مهمترین دلایل ضرورت سازماندهی الکترونیکی در ایران، تقاضای روزافزون آموزش است که با توجه به محدودیت منابع و ظرفیت آموزشی در نظام آموزشی فعلی به یک موضوع غامض اجتماعی تبدیل شده است و کارآمد ساختن آموزش الکترونیکی می تواند بخشی از این مشکلات را مرتفع سازد.آموزش وپرورش در کشور باید به صورت کیفی توسعه یابد . فن آوریها فضای منزل ومحل کار را فرا گرفته اند .پس باید در مدارس هم فراگیر شوند. کامپیوترها روش های یادگیری متنوع ارائه میکنند .با آموزش متون به طرق مختلف ، دروس را تقویت کرده وسرعت آموزش را بالا می برند. یکی ازدلایل مهم رویگردانی از مدل های کلاسیک به سوی مدل های مجازی ، تغییر سریع در محیط زندگی مدرن ، به چالش کشیده شدن بسیاری از شیوه های فعلی آموزش واحساس نیاز به انعطاف پذیری است. باید آموزش را به همه جا برد. از فن آوری ها برای تسهیل کار دبیران استفاده کردوفرهنگ یادگیری و یاد دادن را تغییر داد . آموزش را می توان مانند آب و برق و گاز و.... به خانه ها فرستاد . این یاد گیرندهخواهدبود که با حداقل هزینه هر آنچه را بخواهد ؛ انتخاب میکند وبدون اجبار یاد خواهد گرفت

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات و ارتباطات)فاوا(، نقش فاوا در یادگیری، جامعه اطاعاتی، کیفیت آموزش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.