بررسی تحلیلی معماری و معماری داخلی در جهان موازی

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی محیط ساخته شده در عصر دیجیتال
  • کد COI اختصاصی: BEDA01_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 166
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کیانا پوریزدان خواه

دانشجوی کارشناسی معماری داخلی، دانشکده هنر و معماری، واحد تهران غرب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

کامیاب کیانی

پژوهشگر دکتری معماری، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، قزوین، ایران

چکیده

جهان موازی نیز همچون جهان واقعی ساختاری متشکل شده بر پایه معماری می باشد، معماری امری است که هیچگاه در روند گسترش جهان نمی توان از آن چشم پوشی نمود. گسترش بلاک چین و اینترنت نسل سوم موجب به وجود امدن مفاهیمی نوینی در جهان گشت از جمله این مفاهیم می توان به مکانی برای زندگی دوم انسان یا جهان موازی (متاورس) اشاره نمود. معماری و معماری داخلی هویتی هستند که به این جهان موازی شکل و ساختار می دهند و این دو امر یکی از اصلی ترین ساختار های شکل دهنده به جهان موازی می باشد. این پژوهش با بررسی جهان موازی دی سنترالند به شناخت و بررسی معماری و معماری داخلی در شکل گیری این جهان موازی پرداخت است. این پژوهش به روش مورد پژوهی با استدلال منطقی صورت گرفت است، داده های آن نیز به کمک بررسی و شناخت جهان موازی دی سنترالند و منابع کتابخانه ایی جمع آوری شده است. معماری و معماری داخلی در جهان موازی دی سنترالند به نحوی متفاوت ولیکن مشابه با جهان واقع خود را به عرصه نمایش گذاشت است، این جهان دیگر متکی بر اصول فیزیک نمی باشد و تنها محدودیت آن ذهن خلاق طراحان آن می باشد از این رو شاهد ساختار هایی خلاق بوده ولیکن در هیچ نمونه ایی نمی توان جدایی معماری را از طبیعت مشاهده نمود که خود گواهی بر تاثیر گذاری پیشینه ذهنی انسان در نسل ها زندگی در طبیعت بوده که هیچ گاه ارتباط معماری با طبیعت را مورد بی توجهی قرار نداده اند.

کلیدواژه ها

جهان موازی، معماری، معماری داخلی، دی سنترالند

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.