روش شناسی کاربردزیست آزمونی باجریان مداوم و استفاده از دافنیامگنا در تعیین سمیت آلاینده ها
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: ششمین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE06_534
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1395
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط
چکیده
اگرچه فواید زیادی در استفاده از روشهای شیمیایی در ارزیابی سمیت مواد وجود دارد، اما چنین روشهای کنترلی به دلایل محتلف در تعیین سمیت کافی نمی باشند. بنابراین تعبیر درست از سمیت شیمیایی برای سیستمهای بیولوژیکی زمانی میسر میگردد که از یک سیستم با ارگانیسمهای زنده استفاده گردد. علاوه بر این، خصوصیات شیمیایی مواد خطرناک در یک ماتریکس محیطی از جمله فاضلاب به دلیل وجود مخلوطی از مواد شیمیایی به راحتی قابل دسترسی نمی باشد و آزمایشهای اکوتوکسیکولوژیکی یک روش عملی و واقعی برای تعیین خصوصیات مواد شیمیایی جهت مدیریت آنها می باشند. این موارد سبب توسعه برنامه های کنترل بیولوژیکی گردید. در واقع روش استاندارد برای تعیین سمیت آلاینده ها در فاضلاب، پساب و آبهای پذیرنده، زیست آزمونی می باشد. یکی از روشهای بین المللی برای تعیین سمیت مواد شیمیایی و کنترل سمیت پسابها و آبهای آلوده، آزمایش سمیت حاد یا مزمن با سخت پوستی به نام دافنیا مخصوصاً دافنیا مگنا می باشد. با توجه به اهمیت موضوع، این تحقیق با هدف شناسایی روش نوین در تعیین سمیت آلاینده ها با استفاده از جریان مداوم و دافنیا مگنا انجام گردیده و جزئیات روش انجام آزمایش و در نهایت روش تجزیه و تحلیل داده ها را بر اساس استانداردهای بین المللی ارائه داده است.کلیدواژه ها
زیست آزمونی، دافنیامگنا، جریان مداوممقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.