سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: CEE06_532
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 780
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله برهم کنش قارچ های میکوریز آربوسکولار و باکتری های PGPR نسبت به جذب کادمیوم در گیاه گوجه فرنگی Lycopersicumesculentum))
چکیده مقاله:
امروزه آلودگی فلزات سنگین در خاک به مشکل بزرگی تبدیل شده که تجمع آن در گیاهان می تواند به طور مستقیم یا غیر مستقیم بر زندگی حیوانات و انسان ها اثر گذار باشد فلز کادمیوم جز فلزات سنگین در خاک می باشد که بسیار سمی می باشد. به همین منظور آزمایش گلخانه ای برای بررسی تاثیر موجودات زنذه روی جذب کادمیوم در اندام های هوایی و ریشه گیاه گوجه فرنگی Lycopersicumesculentum))، در قالب طرح آماری بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار طراحی شد، که تیمارهای مورد استفاده شامل چهار سطح (قارچ میکوریزآرسبکولار (Glomussp) باکتری محرک رشد گیاه Bacillu Pseudomonas))، قارچ میکوریزآرسبکولار (Glomussp)،باکتری محرک رشد گیاه Bacillu, Pseudomonas)) و شاهد) و چهار سطح کادمیوم (شاهد،50، 100، 200 میلی گرم کادمیوم در کیلوگرم خاک) بود. نتایح نشان داد. بین سطوح مختلف کادمیوم و تیمار های مختلف موجود زنده نسبت به شاهد در جذب کادمیوم در اندام هوایی، ریشه و اثر متقال بین سطوح مختلف کادمیوم و تیمارهای موجود زنده اختلاف معنی داری وجود داشت.
کلیدواژه ها:
قارچ ميكوريزي آربسكولار، باكتري محرك رشد گياه، كادميوم،
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/170166/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نعمتی، حمید و بستانی، عبدالامیر،1391،برهم کنش قارچ های میکوریز آربوسکولار و باکتری های PGPR نسبت به جذب کادمیوم در گیاه گوجه فرنگی Lycopersicumesculentum))،ششمین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/170166
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، نعمتی، حمید؛ عبدالامیر بستانی)
برای بار دوم به بعد: (1391، نعمتی؛ بستانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی و مقایسه روشهای پاکسازی آبخوانهای آلوده
- تحلیل و ارزیابی مخاطرات محیطی دهکده توریستی گنبرف
- تحلیلی بر ارتباط فقر و آسیبپذیری در برابر مخاطرات طبیعی
- نقش تحلیل فضایی در مدیریت مخاطرات بارشی ایران
- تاثیر 12 هفته تمرینات ثبات مرکزی بر تعادل کودکان کم توان ذهنی 9 تا 11 ساله
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- مروری بر الگوریتم های فرا ابتکاری در بهینه سازی خطوط انتقال آب
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
- تاثیر بارندگی بر عملکرد تولید محصولات زراعی دیم در شهرستان های بناب، مراغه و عجب شیر
- پیش بینی بارش ماهانه با استفاده از مدل های برنامه ریزی ژنتیک و ماشین بردار پشتیبان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.