سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: CEE06_252
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 952
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله زیست پالایی آلاینده های نفتی در خاک به روش لندفارمینگ
چکیده مقاله:
نفت و فرآورده های نفتی از پرمصرف ترین مواد شیمیایی در دنیای مدرن امروز محسوب می شوند و با توجه به فراوانی دفعات استخراج، حمل و مصرف این محصولات، نشت تصادفی آن ها امری اجتناب ناپذیر است و به همین دلیل جزء آلاینده های بسیار مهم و رایج خاک، خصوصا در مناطق نفت خیزی چون کشور ما به شمار می آیند. روش های مختلف فیزیکی و شیمیایی برای حذف آلاینده های نفتی از خاک علیرغم موفق بودن، اغلب سبب تخریب ساختار یا وضعیت زیستی خاک می شوند. درمقابل، فناوری های پاکسازی زیستی و از جمله روش کشت زمین (Landfarming)، علاوه بر مقرون به صرفه بودن، سبب کاهش سطح آلاینده های هیدروکربنی و حفظ کیفیت خاک می شوند. در این مقاله اصول طراحی، کاربرد و کنترل روش لندفارمینگ در پاکسازی آلاینده های نفتی از خاک و نیز مزایا و معایب این روش مورد بحث قرار گرفته است. از آنجا که کشور ما نفت خیز بوده و از حوادث آلوده کننده مرتبط با استخراج، حمل و مصرف محصولات نفتی بی نصیب نیست، عنایت بیشتر به اینگونه روشهای پاکسازی امری لازم و بدیهی به نظر می رسد.
کلیدواژه ها:
زیست پالایی، آلودگی خاک، آلاینده های آلی، لندفارمینگ
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/169886/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سعیدی، سمیه و موسوی نسب، زهره و علی یاری، شهرام،1391،زیست پالایی آلاینده های نفتی در خاک به روش لندفارمینگ،ششمین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/169886
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، سعیدی، سمیه؛ زهره موسوی نسب و شهرام علی یاری)
برای بار دوم به بعد: (1391، سعیدی؛ موسوی نسب و علی یاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی حذف زیستی نفت خام توسط Fusarium sp. UTMC 1841 جدا شده از مناطق آلوده به نفت پالایشگاه شازند اراک
- بررسی پتانسیل تجزیه آسفالتن توسط باکتری های منطقه جزرومدی خلیج فارس_ خارک
- رفع آلودگی نفتی از خاکهای آلوده به روش زیست پالایی
- روش های شیمیایی و فیزیکی-مکانیکی نوین در تصفیه خاک های آلوده به ترکیبات نفتی
- مروری بر کاربرد گیاه پالایی برای حذف فلزات سنگین از خاک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
- تاثیر بارندگی بر عملکرد تولید محصولات زراعی دیم در شهرستان های بناب، مراغه و عجب شیر
- پیش بینی بارش ماهانه با استفاده از مدل های برنامه ریزی ژنتیک و ماشین بردار پشتیبان
- استحصال آب باران گامی مؤثر در مدیریت حوزه های آبخیز: معرفی برخی تکنیک ها و کارایی آنها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.