تعلیم و تربیت در پساکرونا؛ مبتنی بر مدل رادار استراتژیک
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم اجتماعی، علوم تربیتی و فلسفه
- کد COI اختصاصی: CPSP01_0686
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 164
نویسندگان
کارشناس علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان شهید هاشمی نژاد مشهد ، آموزگار مقطع ابتدایی شهرستان خوشاب
کارشناس علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان شهید هاشمی نژاد مشهد ، آموزگار مقطع ابتدایی شهرستان کوهسرخ
چکیده
هدف این ،مطالعه ارا یه مدل مناسب جهت بررسی چالش ها و فرصت ها ی محیط درونی و بیرونی پیش روی نظام تعلیم و تربیت کشور در مقابله با پاندمی کووید ۱۹ و یا هر نوع بحران ملی و جهانی دیگر است. چرا که اگر آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت نتواند در شرا یط کرونایی و پساکرونا یی براساس یک مدل و چهارچوب استراتژیک و راهبردی، برنامه های خود را تدوین کند، قادر نخواهد بود دوران سخت را مد یریت کرده و از آن گذر کند. اگرچه این بحران و این چالش کرونایی پیش رو ی، یک چالش و یک دشواری و تنگنای جهانی است اما لازم است در قلمرو جغرافیایی خو یش مبتنی بر یک مدل استراتژیک و راهبردی، به گونه ای برنامه ریزی شود تا بتوان ضمن عبور از گردنه و پیک ،بحران، شاهد آینده نگاری موفقی باشیم. بر این اساس، پژوهشگر سعی خویش را بر آن داشت تا با استفاده از تجارب زیسته در امر برنامه ریزی استراتژیک و با استفاده از منابع و مطالعات موجود، مدل رادار استراتژ یک» را برای فائق آمدن بر چالشهای پیش روی پاندومی ویروس کرونا و یا بحران های مشابه ملی و جهانی در حوزه تعلیم و تربیت پیشنهاد کند. این مدل موجب میشود تا سازمان و سیستم از اقدامات غیر علمی غیرسیستماتیک و روزمره اجتناب نموده و اطمینان کیفیت در برنامه و راهی که در پیش گرفته است را افزا یش دهد.کلیدواژه ها
پساکرونا، کووید ۱۹ ؛ مدل رادار استراتژیک؛ تعلیم و تربیت.مقالات مرتبط جدید
- فناوری های نوین در آموزش: تسهیل یادگیری یا ایجاد شکاف دیجیتالی؟
- تعارض و همگرایی توسل به اصل ضرورت نظامی در شرایط اضطراری: بازنگری حقوق بشردوستانه در درگیری های مسلحانه
- Using Renewable Energy For Sustainable Port
- حق بر حریم خصوصی در فضای مجازی با تاکید بر قوانین ایران و اروپا
- تاثیر هوش مصنوعی بر عدالت در حقوق بین الملل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.