چگونه توانستم با آموزش نوین مشکل املاء فارسی (م-آ) دانش آموز پایه ی سوم را کاهش دهم ؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم اجتماعی، علوم تربیتی و فلسفه
- کد COI اختصاصی: CPSP01_0553
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 155
نویسندگان
کارشناس علوم تربیتی (مدیریت برنامه ریزی آموزشی )، آموزگار، آموزش و پرورش شهرستان آمل
چکیده
پژوهش حاضر به منظور رفع مشکل یکی از دانش آموزان پایه سوم دبستان شهید خاکپور روستای کاسمده شهرستان آمل صورت گرفته است . در این مطالعه به بررسی عدم توجه این فراگیر به درس املاء از جمله :الف _چرا در این درس ضعیف است ؟ب_شناسایی و برطرف کردن عوامل و موجدین ضعف در املاءج_آموزش صامت و مصوت ها با روش های مختلف د_ایجاد شرایط مطلوب در زنگ املاء، خویش یاری و مستقل عمل کردنهدف، هدایت دانش آموز جهت رفع این مشکلات و ایجاد علاقه و توجه در زمان املاءنویسی ، استقلال و عدم وابستگی به معلم و دیگران در نوشتن املاء بوده است . پژوهش حاضر، پژوهشی کیفی و از نوع اقدام پژوهی می باشد. داده ها از طریق مشاهده، مصاحبه با والدین ، جلسه با همکاران و تحقیق و جستجو در مراکز اطلاعاتی جمع آوری شد در نتیجه جمع آوری اطلاعات، علت این امر وارونه نویسی ، عدم علاقه در انجام فعالیت های نوشتنی و خستگی زودرس در املاءنویسی و ... تشخیص داده شد.در مرحله ی بعد راهکار های مناسب (تلاش برای گوش دادن به متن املاء، تشخیص کلمات و صدا های آنها، درست نوشتن کلماتی که عملا معنی آنها را در اکثر موارد نمی داند، پیشبرد همزمان گوش دادن و نوشتن به صورت روان و بدون وقفه ، ایجاد علاقه ، تشویق پس از نوشتن صحیح کلمات) در طول سال تحصیلی ارائه شد. نتایج نشان داد دانش آموزی که در ابتدای سال دچار مشکل بود و علاقه ای نشان نمی داد، تمام مشکلات را مرتفع کرده و در پایان نیمه ی اول سال توانست از نظر کسب امتیاز ارزشیابی از نیاز به تلاش به کسب رتبه ی خیلی خوب نائل شود.کلیدواژه ها
پژوهش ، املاءنویسی ، ضعف ، علاقه ، دانش آموزمقالات مرتبط جدید
- فناوری های نوین در آموزش: تسهیل یادگیری یا ایجاد شکاف دیجیتالی؟
- تعارض و همگرایی توسل به اصل ضرورت نظامی در شرایط اضطراری: بازنگری حقوق بشردوستانه در درگیری های مسلحانه
- Using Renewable Energy For Sustainable Port
- حق بر حریم خصوصی در فضای مجازی با تاکید بر قوانین ایران و اروپا
- تاثیر هوش مصنوعی بر عدالت در حقوق بین الملل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.