برداشت و حذف نیتروژن در تالاب های ساختگی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: ششمین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE06_091
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1362
نویسندگان
(دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی عمران-مهندسی محیط زیست، دانشگاه فردوسی
(استادیار و عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
فرآیندهایی که برداشت و حذف نیتروژن را در تصفیه فاضلاب به وسیله تالاب های ساختگی تحت تأثیر قرار می دهند، متعدد بوده و شامل مواردی همچون تبخیر آمونیاک، نیتریفیکاسیون، دنیتریفیکاسیون، تثبیت نیتروژن، جذب گیاهی و میکروبی، معدنی کردن (آمونی فیکاسیون)، احیاء نیترات به آمونیوم (نیترات آمونی فیکاسیون)، فرآیند آناماکس و جذب سطحی می باشد. با این وجود تعداد محدودی از این فرآیندها نهایتاً منجر به حذف نیتروژن کل (TN) از فاضلاب می شوند در حالیکه اغلب فرآیندها فقط نیتروژن را به اشکال مختلف نیتروژنی تبدیل می کنند. حذف نیتروژن کل (TN) در تالاب های ساختگی بین 40 تا 55 درصد متغیر است. تالاب های ساختگی یک مرحله ای، به دلیل اینکه از نظر مهیا کردن همزمان شرایط هوازی و بی هوازی محدودیت دارند، نمی توانند به حذف نیتروژن کل در سطوح بالا دست یابند. تالاب های ساختگی با جریان عمودی به خوبی آمونیاک را اکسید می کنند ولی دنیتریفیکاسیون بسیار محدودی در این سیستم ها رخ می دهد. از سوی دیگر تالاب های با جریان افقی شرایط خوبی را برای دنیتریفیکاسیون مهیا می کنند اما توانایی آنها در انجام فرآیند نیتریفیکاسیون بسیار محدود است. بنابراین انواع مختلف تالاب ها ممکن است به منظور نیل به اهداف تصفیه با یکدیگر ترکیب شوند.کلیدواژه ها
تالاب های ساختگی، نیتروژن، تصفیه فاضلاب، روش های تصفیه طبیعیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.