تحلیل ترمودینامیکی یک سامانه آبشیرین کن HDH با چرخه تبرید جذبی خورشیدی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس انرژی پاک
  • کد COI اختصاصی: CLEANENERGY08_171
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 191
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی حدادی

دانشجوی کارشناسی ارشد تبدیل انرژی ، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

روزبه شفقت

استاد تمام گروه تبدیل انرژی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

امیرحسین آقاجانی افقان

دانشجوی دکتری تبدیل انرژی، دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

در این مقاله ، یک چرخه رطوبت زن-رطوبت زدای ۱ HDH با رطوبت زدای تماسمستقیم با سامانه تبرید جذبی ۲ (ARS) تک اثره خورشیدی همراه است . سامانه های تبرید جذبی که از طرحی سازگار با محیط زیست تشکیل شدهاند، توجه زیادی را به خود جلب کردهاند، زیرا می توانند از زیست توده، انرژی خورشیدی و انرژی زمین گرمایی استفاده کنند و اثرات تغییرات آب و هوایی را کاهش دهند. بعد با پیاده سازی یک مدل ریاضی ، عملکرد سامانه تحت شرایط کاری مختلف بررسی می شود. برای گنجاندن اثر واحدهای رطوبت زنی و رطوبت زدایی در مدلسازی نظری ، از همبستگی - Є NTU دستگاه انتقال گرما و جرم استفاده می شود. پارامترهای عملکرد مانند، نسبت بازیابی ۳ (RR) و ضریب عملکرد۴ (COP) برای ارزیابی عملکرد سامانه به کار گرفته می شوند. وضعیت کامل سامانه HDH بدون سناریوهای خنک کننده یا گرمایش اضافی بررسی می شود. نشان داده شدهاست که دمای آب شور۵و آب شیرین معین و داده شده به یک سامانه HDH همراه شده با سامانه تبرید جذبی تک اثره خورشیدی بدون افزودن کولر اضافی را می توان با نسبت نرخ جریان جرم متناوب آب دریا به آب شیرین یا آب دریا به هوای خشک به دست آورد.

کلیدواژه ها

رطوبت زدای تماس مستقیم ، رطوبت زن، رطوبت زدا، سامانه تبرید جذبی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.