مطالعه آزمایشگاهی سطح سرد کننده آب شیرین کن خورشیدی به منظور بهبود نرخ کندانس
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس انرژی پاک
- کد COI اختصاصی: CLEANENERGY08_138
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 232
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، بابل
دانشیار،صنعتی نوشیروانی بابل، بابل
استادیار، دانشکده فناوری های نوین آمل، آمل
چکیده
کمبود آب، یکی از بزرگترین مشکلات بشریت در قرن اخیر است .روشهای صنعتی زیادی وجود دارد که می تواند آبشور دریاها و اقیانوسها را تصفیه کند اما این روشها هزینه های بسیار و فناوری پیچیدهای را می طلبد. علاوه بر آن معمولا از سوخت های فسیلی برای این منظور استفاده می شود. برای مقابله با هزینه های بالای ساخت و عدم دسترسی همه کشورها به سوخت های فسیلی ، بشر بار دیگر به سراغ انرژی های تجدیدپذیر مانند خورشید رفته است . ویژگی های سطحی که عمل کاندنس بر روی آن انجام می شود در میزان آب شیرین تولیدی تاثیر زیادی دارد. در این تحقیق تجربی ، بعد از مطالعه ی دقیق ماهیت سطوح آبدوستی و آبگریزی ، نحوه برخورد قطره با این سطوح و بیشترین قطر قطره بر روی آن اقدام به تغییر خاصیت تر شوندگی سطح و ایجاد الگوهای ترکیبی متفاوت آب دوستی و آب گریزی به منظور بهبود نرخ کندانس شدهاست . با الهام از برگ درختان و ایجاد الگوهای تناوبی برگی شکل آب دوست و آب گریز و همچنین با ایجاد الگوهای مستطیلی در سطوح سرد کننده، آزمایش های متفاوتی در شرایط یکسان انجام شد. علاوه بر تاثیر الگوهای مختلف با ضخامت های گوناگون به میزان تاثیر زوایای مختلف آب گریزی بر نرخ چگالش دستگاه پرداخته شده است . بعد از آزمایش الگوهای مختلف با ضخامت های گوناگون، الگوی مناسب با بهترین ضخامت آن ۳۹.۱۷% میزان تقطیر نسبت به سطح شیشه ای را افزایش داده است .کلیدواژه ها
انرژی خورشیدی ، تقطیر خورشیدی ، سطح آبدوست و آبگریز، زاویه قطرهمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسهای اینورترهای خورشیدی: بررسی تاثیر شرایط محیطی، هزینه بر عملکرد و راندمان سامانههای فتوولتائیک
- روشهای بهینه وصول مطالبات و ارائه پیشنهادات و راهکارهای اقتصاد مقاومتی برای وصول آن در شرکت توزیع نیروی برق استان یزد
- کاربرد مدلهای بهینه سازی انرژی و اثرات ناشی از آن برای تاسیسات شبکه های توزیع برق یزد
- بهرهبرداری اقتصادی و سازگار با محیطزیست یک نیروگاه مجازی با نفوذ گستردهی منابع انرژی تجدیدپذیر
- تعیین خط افزونه با رویکرد بهبود تابآوری ، توسعه و تقویت ظرفیت خط و باس شبکه انتقال
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.