بررسی امکان پذیری بکارگیری سنگدانه ی بتن بازیافتی در پروژههای صنعت راه و ساختمان کشور
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی مهندسی و مدیریت محیط زیست
- کد COI اختصاصی: EEMCONF05_127
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 258
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه هنر، تهران
دانشیار، گروه فناوری معماری (مدیریت پروژه و ساخت )، دانشکده معماری و شهرسازی ، دانشگاه هنر، تهران
چکیده
رشد جمعیت در طول زمانها، بهرهبرداری و استخراج اسرافکارانه از منابع طبیعی را منتج گردیده که این امر سبب کاهش منابع طبیعی شده است . از سوی دیگر تخریب ساختمانهای قدیمی موجب تولید حجم انبوهی نخاله ساختمانی گردیده است . این زباله ها در خوشبینانه ترین حالت به مکانهای دفن زباله منتقل خواهند شد و در غیر اینصورت در حاشیه شهرها رها می گردند. این راهکارها منجر به مسائل زیست محیطی بسیاری شده و اهمیت بازیافت را خاطر نشان می کند. پژوهش کنونی ، در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار، بر آن است تا کاوشی تبیینی درخصوص بکارگیری سنگدانه بازیافتی بتن در پروژه_ های صنعت راه و ساختمان صورت پذیرد. این تحقیق از دید هدف کاربردی بوده و دادهها از روش مطالعه کتابخانه ای جمع آوری گردیده است . در این پژوهش آزمایشات مورد نیاز جهت بررسی خواص سنگدانه بازیافتی و خواص آن عنوان شده و امکان بکارگیری این سنگدانه در صنعت ساختمان و راهسازی مورد بررسی قرار گرفته است . تحقیقات حاکی از آن است می توان سنگدانه بازیافتی بتن را در راهسازی بکار برد اما در خصوص بهرهگیری از آن در مخلوط بتن مورد استفاده در عناصر سازهای ساختمان نیاز به پژوهش و تحقیقات بیشتری است با این حال بکارگیری ۱۰% جایگزینی در مخلوط بلامانع است .کلیدواژه ها
سنگدانه بازیافتی ، بازیافت بتن ، توسعه پایدار، نخاله های ساختمانیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.