بررسی نقش پذیری تجارت تلفن همراه بر قصد خرید کاربران استفاده کننده از تلفن همراه با تاکید بر فاصله گذاری اجتماعی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت، علوم انسانی و رفتاری در ایران و جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: ICHMB06_075
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 299
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی, زنجان، ایران، گرایش تجارت الکترونیک
چکیده
امروزه شرکت های کسب و کار محور از سرویس های اینترنتی و شبکه های اجتماعی به منظور حمایت از محصولات خویش و یا خدماتدهی به مشتری به عنوان انتخابی جدید استفاده می کنند. جاگذاری تبلیغات لحظه ای و به روز در وب سایت های شبکه های اجتماعیعامل مزیت رقابتی در افزایش حجم بازدید مشتریان خواهند شد از طرفی قصد و نیت یک عامل مهم در ساختار نگرش است و میتواند رفتار واقعی را پیش بینی نماید. وقتی قصد خرید بیشتر باشد، احتمال خرید نیز زیادتر است بنابر این قصد خرید، مهم ترینعامل پیش بینی برای رفتار خرید است، بهره گیری از خدمات تجارت از طریق تلفن همراه یکی از راه های ادامه فاصله گذار یاجتما عی حتی پس از بازگشایی کامل کسب و کارهاست تجارت از طریق تلفن همراه یکی از ابعاد کسب وکار الکترونیک است. لذااین پژوهش با هدف بررسی نقش پذیرش تجارت تلفن همراه بر قصد خرید کاربران استفاده کننده از تلفن همراه با تاکی د بر فاصلهگذاری اجتماعی انجام می گیرد،. این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از نوع توصیفی_ تحلیلی، به شیوه پیمایشی با رویکرد -علیاست. نمونه آماری ۳۸۴ نفر از کاربران استفاده کننده از تلفن همراه است که با استفاده از فرمول کوکران مربوط به جامعه نامحدودو به روش تصادفی ساده انتخاب شده است. ابزار گردآوری پرسشنامه استاندارد می باشد و روایی به شکل صوری و روش تحلیل عاملی همچنین پایا یی آنها با گزارش ضریب آلفای کرونباخ کل ۰/۹۷۴ مورد تایید قرار گرفت. در تحلیل داده ها از روش های آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد، که در تحلیل های توصیفی از نرم افزار spss نسخه ۲۱ و در بخش تحلیل های استنباطی و آزمون فرضیه های پژوهش هم از معادلات ساختاری و نرم افزار لیزرل ۸ / ۸ استفاد شد. نتا یج پژوهش با استفاده از تکنیک تحلیل مسیر نشان میدهند که تمامی فرضیه ها مورد تایید می باشد و در پایان محدودیت ها مطالعه بیان می گردد و همینطور پیشنهادات کاربردیم ارائه می شود.کلیدواژه ها
پذیرش تجارت تلفن همراه، قصد خرید کاربران، قصد رفتاری، فاصله گذاری اجتما عی، تلفن همراهمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر بخشی آموزش غنی سازی روابط زوجین در کاهش مشکلات زناشویی زوجین شهر بوشهر
- نقش عوامل اجتماعی، ورزش، و هنر در بازتوانی زنان مطلقه قربانی خشونت خانگی و اعتیاد
- خودتنظیمی در بزرگسالان مبتلا به اختلال انفجاری متناوب و سابقه اقدام به خودکشی یک مرور نظام مند
- آسیبهای اجتماعی و آموزشی در نظام آموزشی و روش های پیش بینی و پیشگیری
- نظامهای آموزشی و مدیریت آسیبهای اجتماعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.