نقش مدیریت سرمایه گذاری فکری بردانش سازمانی در اداره آموزش و پرورش شهرستان اسفراین در سال ۱۴۰۲
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت، علوم انسانی و رفتاری در ایران و جهان اسلام
- کد COI اختصاصی: ICHMB06_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 172
نویسندگان
دبیر آموزش و پرورش
دبیر آموزش و پرورش
دبیرآموزش و پرورش
دبیر آموزش و پرورش
دبیر آموزش و پرورش
دبیر آموزش و پرورش
چکیده
هدف از این تحقیق شناسایی رابطه بین مدیریت سرمایه فکری بادانش سازمانی در اداره اموزش و پرورش اسفراین در سال ۱۴۰۲ می باشد. تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی - توصیفی پیمایشی و از نوع همبستگی می باشد. جامعه آماری پژوهش را کلیه کارکنان اداره آموزش و پرورش اسفراین به تعداد ۸۰ نفر تشکیل می دهند. ابزار گردآوری داده ها برای متغیر ابعاد مدیریت سرمایه فکری از پرسشنامه استاندارد «مدیریت سرمایه فکری» بنتیس ۱۹۹۸ و برای سنجش میزان مدیریت دانش نیز از پرسشنامه استاندارد شده «مدیریت دانش» نوناکو ۱۹۹۵ می باشد. که قبلا روایی آن مورد تایید اساتیدذ و خبرگان قرار گرفته بود و پایایی آن به کمک روش ضریب آلفای کرونباخ برای پرسشنامه های مدیریت سرمایه فکری و دانش سازمانی به ترتیب مقادیر ۰/۸۲ و ۰/۸۴ بدست آمد که نشان دهنده اعتبار و پایایی پرسشنامه های مذکور بود . داده های جمع آوری شده با استفاده از آزمون های آماری همبستگی پیرسون برای بررسی روابط بین فرضیات تحقیق استفاده گردید و داده های جمع آوری شده به کمک نرم افزار SPSS نسخه ۲۰ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت نتایج نشان داد بین مدیریت سرمایه فکری و دانش سازمانی در اداره آموزش و پرورش اسفراین رابطه مثبت و معنادار وجود دارد بنابراین، با افزایش مدیریت سرمایه فکری و ترویج ابعاد آن در اداره آموزش و پرورش اسفراین می توان به ارتقای دانش سازمانی کارکنان کمک کرد.کلیدواژه ها
سرمایه ارتباطی، سرمایه انسانی، سرمایه ساختاری، سرمایه فکری، دانش سازمانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر بخشی آموزش غنی سازی روابط زوجین در کاهش مشکلات زناشویی زوجین شهر بوشهر
- نقش عوامل اجتماعی، ورزش، و هنر در بازتوانی زنان مطلقه قربانی خشونت خانگی و اعتیاد
- خودتنظیمی در بزرگسالان مبتلا به اختلال انفجاری متناوب و سابقه اقدام به خودکشی یک مرور نظام مند
- آسیبهای اجتماعی و آموزشی در نظام آموزشی و روش های پیش بینی و پیشگیری
- نظامهای آموزشی و مدیریت آسیبهای اجتماعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.