بررسی رابطی بین بالندگی سازماهی و عملکرد کارکنان اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان شمالی در سال ۱۴۰۲

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت، علوم انسانی و رفتاری در ایران و جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: ICHMB06_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 211
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عصمت قوامی

دبیر آموزش و پرورش شهرستان اسفراین

سارا سادات آقایی

دبیر آموزش و پرورش اسفراین

حلیمه دارابی

دبیرآموزش و پرورش اسفراین

مرضیه حیاتی

دبیرآموزش و پرورش شهرستان اسفراین

فاطمه باقریان

دبیرآموزش و پرورش شهرستان اسفراین

اعظم حسن زاده

دبیرآموزش و پرورش شهرستان اسفراین

چکیده

هدف از این تحقیق شناسایی رابطه بین بالندگی سازمانی وعملکرد کارکنان در اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان شمالی در سال ۱۴۰۲ می باشد. تحقیق حاضر از نوع کاربردی و توصیفی - پیمایشی و ازنوع همبستگی می باشد. جامعه آماری پژوهش، کلیه کارکنان اداره کل آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۲۷۰ نفر بوده است. حجم نمونه با استفاده از جدول مورگان ۱۵۵ نفر به روش تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها برای متغیر بالندگی سازمانی از پرسشنامه نجاتپور ۱۳۹۱ که دارای ۱۸ گویه استفاده گردید و برای سنجش میزان عملکرد کارکنان نیز از پرسشنامه هری و گلداسمیت ۱۹۸۰ استفاده شد و پایایی آن به روش ضریب آلفای کرونباخ برای پرسشنامه های ابعاد بالندگی سازمانی و عملکرد کارکنان به ترتیب مقادیر ۰/۹۵ و ۰/۸۵ بدست آمد. از آزمون همبستگی پیرسون و رگرسیون تک متغیره و چند متغیره برای بررسی روابط بین فرضیات تحقیق استفاده گردید جهت سنجش میزان مولفه های بالندگی سازمانی از آزمون تی یک طرفه استفاده گردید و داده های جمع آوری شده به کمک نرم افزار SPSS نسخه ۱۸ موردتجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد بین ابعاد بالندگی سازمانی بر عملکرد کارکنان اداره کل آموزش و پرورش ۱۴۰۲ رابطه وجود دارد.

کلیدواژه ها

بالندگی سازمانی، عملکرد کارکنان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.