کاربرد نانوذرات نقره سنتز شده توس ط گیاهان ، میکروارگانیسم ها و نقش متابولیت های ان ها
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی یافته های پژوهشی در علوم پایه و علوم مهندسی
- کد COI اختصاصی: ENGCONGE03_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 260
نویسندگان
دانشکده علوم ، گروه شیمی ، دانشگاه فردوسی ، مشهد
دانشکده پزشکی،گروه بیوشیمی بالینی ،دانشگاه علوم پزشکی ،ایلام
گروه زیست شناسی ،دانشگاه ایلام
چکیده
نانوذرات نقره به دلیل پایداری بالا و واکنش پذیری شیمیایی کم در مقایسه با سایر فلزات، جزء یکی از نانوموادی هستندکه به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته اند. آنها معمولا با استفاده از عوامل کاهش دهنده شیمیایی سمی سنتزمیشوند که یون های فلز ی را به نانوذرات بدون بار تبدیل می کنند. با این حال، در چند دهه اخیر ، تلاشها ی زیادی برا یتوسعه روشهای سنتز سبز برای جلوگیری از استفاده از مواد خطرناک انجام شد. بیومولکول های طبیعی موجود درگیاهان مانند پروتئین ها/آنزیم ها، اسیدهای آ مینه ، پلی ساکاریدها ، آلکالوئیدها ، ترکیبات الکلی و ویتا مین ها مسئولتشکیل نانوذرات نقره هستند. سنتز سبز نانوذرات نقره یک رویکرد سازگار با محیط زیست است که با ید برای پتانسیلگیاهان مختلف برا ی سنتز نانوذرات بیشتر مورد بررسی قرار گیرد. در بررسی حاضر، سنتز سبز نانوذرات با استفاده ازگیاهان ، باکتریها و قارچ ها و نقش متابولیت های گیاهی در فرآیند سنتز را شرح میدهیم. علاوه بر ای ن، بررسی حاضرهمچنین برخی از کاربردهای نانوذرات نقره را در جنبه های مختلف از جمله ضد میکروبی ، زیست پزشکی ، کنترل پشه،محیط زیست و تصفیه فاضلاب، کشاورزی ، ایمنی مواد غذایی و بسته بندی مواد غذایی توصیف می کند.کلیدواژه ها
سنتزسبز ، نانوذرات نقره ، متابولیت های گیاهمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.