روش تدریس قصه گویی اصولی و کاربردی و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی کودکان ودانش آموزان پایه اول ابتدایی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: ICMHSR12_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 535
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید محمد دباغ خیابانی

دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی مشهد ، ایران

محمد عرب

دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی مشهد ، ایران .

نجمه السادات دباغ خیابانی

لیسانس آموزش زبان انگلیسی دانشگاه بینالود طرقبه، مشهد، ایران

مصطفی باقری

دانشجوی دکتری، گروه زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه پیام نور، ایران

چکیده

این مقاله به بررسی روش تدریس قصه گویی اصولی و کاربردی و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی کودکان و دانش آموزانپایه اول ابتدایی می پردازد. در این مقاله به مهم ترین تاثیرات و مزایای قصه گویی برای کودکان و دانش آموزان ابتدایی،شامل تقویت مهارت های شنیداری و کالمی، شناخت فرهنگ و سنت های اجتماعی، آموزش رویارویی با مشکلات،پرورش خصلت های خوب اخلاقی و تقویت حافظه و عادت کتابخوانی در کودکان پرداخته شده است. سپس، روش هایاصولی و کاربردی داستان گویی به کودکان، شامل شناسایی شنونده، مدت زمان مناسب داستان، مقدمه مناسب، پیامداستان، حالت های چهره مناسب، شرایط مناسب، بلند و شمرده، استفاده از کلمات خلاق، سبک بیان و مشارکت دادنکودک بررسی می شود.در ادامه، تکنیک هایی که در داستان گویی به کودکان میتوان به کار برد، از جمله ارتباط برقرارکردن با مخاطبین، مسلط بودن به داستان، معرفی شخصیت ها، تعریف جزئیات، ایجاد هیجان در داستان، تطبیق داستانبا موضوع، و نتیجه گیری خوب، بررسی می شود. در نهایت، این مقاله به روش های اصولی و کاربردی تدریس قصه گوییبه کودکان پرداخته و نشان می دهد که چگونه این روش آموزشی می تواند بهبود پیشرفت تحصیلی کودکان را به دنبالداشته باشد.

کلیدواژه ها

قصه، کودکان، ابتدایی، قصه گویی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.