حکمرانی الکترونیکی هند: مروری بر مفاهیم، چالش ها و مدل ها
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی و ملی مطالعات مدیریت، حسابداری و حقوق
- کد COI اختصاصی: IICMOCONF08_119
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 362
نویسندگان
دانشیار، گروه مدیریت دولتی، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه سیستان وبلوچستان، زاهدان، ایران
دانشجوی دکتری مدیریت دولتی دانشگاه سیستان وبلوچستان ،زاهدان ،ایران
چکیده
کار آنلاین یک دولت یا ارائه خدمات آن به صورت آنلاین به شهروندانش به عنوان «حکمرانی الکترونیکی» شناخته می شود. حکمرانی الکترونیکی فناوری تجارت الکترونیکی است به معنای در دسترس بودن آنلاین خدمات دولتی. فن آوری و روش های مورد استفاده در پروژه حکمرانی الکترونیکی نقشه راه را برای ارائه کارآمد خدمات در گام اول ارائه می کند. در عصر امروز توسعه هر کشور در گرو استفاده از دولت الکترونیک و همچنین نفوذ آن است. توسعه هر کشوری را می توان بر اساس گستره حاکمیت الکترونیک در آن کشور قضاوت کرد. علاوه بر این، دولت امروز نیز به حکمرانی الکترونیک ایمان کامل دارد و شبکه گسترده آن در سراسر جهان این را ثابت می کند. با توجه به تقاضای گسترده حکمرانی الکترونیکی و افزایش تصاعدی اندازه داده ها، فن آوری های جدید مانند راه حل های منبع باز و محاسبات ابری باید گنجانده شوند. در این مقاله به آخرین روندهای فناوری که دولت اکثر نقاط کشور اتخاذ کرده است پرداخته شده است. در حالی که با کار بر روی این پروژه به این نتیجه رسیده ایم که حکمرانی الکترونیکی کار دولت را برای شهروندانش کارآمدتر و شفاف تر کرده است. همچنین فهرست جامعی از پروژه های حکمرانی الکترونیکی را ارائه کرده ایم که در حال حاضر در هند و در سناریوهای بین المللی مورد استفاده قرار می گیرد. ما مکانیزمی را برای بهبود حکمرانی الکترونیکی با گنجاندن فناوری هایی مانند منبع باز و رایانش ابری ارائه کرده ایم.کلیدواژه ها
دولت الکترونیک، محاسبات ابری، نرم افزار منبع باز،حکمرانی الکترونیکیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مبانی فقهی حقوقی ماده ۳۰ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ و نگاهی به رویه قضایی در این خصوص
- تحلیل حقوقی و فقهی تاثیر ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ بر حقوق کودکان
- مفهوم و چهارچوب حقوقی حق فسخ در قراردادهای کار بر اساس قانون کار و رویه دیوان عدالت اداری
- نقش دفاتر اسناد رسمی و مشاورین املاک در اجرای قانون الزام
- بررسی تطبیقی کنوانسیون راجع به قانون حاکم بر مسئولیت ناشی از کالا با قوانین حمایت از حقوق مصرف کنندگان ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.