کاربردهای نانوتکنولوژی در تولید نانوذرات توسط آسیای گلوله ای

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: اولین همایش سراسری کاربرد فن آوریها و روش های نوین در علوم زمین (معدن،زمین شناسی و محیط زیست)
  • کد COI اختصاصی: EARTHCO01_040
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 706
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد فتاحی مجلج

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات

مسعود اورعی

فارغ التحصیلان رشته مهندسی معدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات

محمدمهدی فتحعلی

چکیده

امروزه استفاده از فن آوری های نوین به خصوص فن آوری نانو در صنعت ، به عنوان یکی از راهکارهای مدیریتی مطرح می باشد.یکی از مواردی که این فن آوری کاربرد خود را نمایان می سازد در ارتباط با فرآوری مواد معدنی می باشد. باتوجه به نقش مهم و روزافزون نانومواد و وجود دستگاه آسیا گلوله ای در نقاط مختلف کشور از جمله در دانشگاه های مختلف، در این مقاله یکی از متداولترین روش های تولید نانومواد یعنی آسیا گلوله ای مورد بررسی قرار می گیرد و پارامترهای اساسی آن مرور می شود. در این مقاله به بررسی تولید نانو ذرات با استفاده از آسیا گلوله ای پرداخته می شود. این روش جزء روشهای بالا به پائین قرار میگیرد و از پیچیدگی های زیادی برخوردار است. خردایش یک فرآیند منحصر به فردی است که در محدوده وسیعی از کابردهای صنعتی جهت تولید ذرات ریز کاربرد دارد اما بسیار مشکل است که توسط خردایش، ذرات به سایز بسیار ریز تبدیل شود. برای تولید یک پودر دلخواه پارامترهای زیادی باید کنترل شود که در ادامه به آن پرداخته خواهد شد. از روش های مرسوم برای تولید نانوذرات می توان به سل ژل ، رسوب گیری از فاز بخار، قوس پلاسما، رسوب گیری الکتریکی وسایش از طریق آسیا گلوله ای اشاره نمود.

کلیدواژه ها

فرآوری مواد معدنی ، آسیا گلوله ای ، نانوذرات ، نانوتکنولوژی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.